SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turki Breaking News

Dewan Gubernur IATA milih Ketua Pegasus Airlines minangka Ketua anyar

Dewan Gubernur IATA milih Ketua Pegasus Airlines minangka Ketua anyar
Dewan Gubernur IATA milih Ketua Pegasus Airlines minangka Ketua anyar
ditulis dening Harry Johnson

Mehmet T. Nane, CEO Pegasus Airlines dadi Ketua Dewan Gubernur IATA ing wulan Juni 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mehmet T. Nane bakal dadi Ketua Turki Gubernur IATA sing kapisan.
  • Mehmet T. Nane bakal nggenteni Ketua Dewan Gubernur saiki Robin Hayes.
  • Mehmet T. Nane bakal ngladeni nganti rampung Majelis Umum Tahunan kaping 79 ing taun 2023.

Mehmet T. Nane, CEO Pegasus Airlines, wis diangkat dadi Ketua IATA Dewan Gubernur ing Asosiasi Transportasi Udara InternasionalMajelis Umum Tahunan kaping 77, kanggo miwiti jabatane ing wulan Juni 2022. Mehmet T. Nane, sing bakal dadi Ketua Turki pertama Dewan Gubernur IATA, bakal miwiti masa jabatan ing Majelis Umum Tahunan kaping 78 sing bakal dianakake ing Shanghai tanggal 19-21 Juni 2022, nggenteni Ketua Dewan Gubernur saiki Robin Hayes. Mehmet T. Nane bakal ngladeni nganti rampung Majelis Umum Tahunan kaping 79 ing taun 2023.

Kanthi janjian iki, Mehmet T. Nane uga bakal dadi anggota Komite Ketua IATA lan Keanggotaan Komite Kursi iki bakal dadi telung jabatan minangka Ketua Dewan Gubernur sing dipilih, aktif lan mantan.

Ngomentari janjian kasebut, Mehmet T. Nane ujar: "Aku bangga bisa njupuk peran penting kaya ngono. Iki uga minangka indikator sing apik babagan penerbangan Turki sing wis teka… "lan terus:" Industri penerbangan, sing nyengkuyung akeh sektor liyane minangka peran kritis dhewe, ngalami salah sawijining wektu sing paling tantangan ing sejarahe. Minangka IATA, sing saiki nuduhake 82 persen lalu lintas udhara, sing padha karo 290 maskapai penerbangan saka 120 negara, tugas paling gedhe sing bakal ditindakake yaiku industri supaya industri kita, sing dadi kekuatan ekonomi global, bakal bali menyang level pra-pandemi sanalika bisa lan terus tuwuh sing berkelanjutan. Aku bakal ngupayakake tanpa kendel kanggo nggayuh target kasebut. Kita bakal ngatasi wektu sing tantangan iki kanthi gabung karo kekuwatan kita ".

CEO Pegasus Airlines, Mehmet T. Nane, sing dadi Ketua Komite Audit IATA sajrone masa jabatan sadurunge, terus dadi anggota Dewan Gubernur IATA wiwit diangkat ing taun 2019.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) minangka asosiasi perdagangan maskapai penerbangan donya sing didegake ing taun 1945. Dumadi ing taun 2016 saka 290 maskapai, utamane maskapai utama, sing makili 117 negara, maskapai anggota IATA nyumbang udakara 82% saka total lalu lintas udakara mil sing kasedhiya. IATA ndhukung kegiatan maskapai lan mbantu nyusun kebijakan lan standar industri. Kantor pusaté ana ing Kanada ing kutha Montréal, kanthi kantor eksekutif ing Jenewa, Swiss.

Pegasus Airlines minangka maskapai penerbangan murah Turki sing bermarkas ing wilayah Kurtköy ing Pendik, Istanbul kanthi basis ing sawetara bandara Turki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar