SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UAE

Brasil Seneng karo Rapat ing Expo Dubai 2020

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Presiden Embratur (Badan Promosi Pariwisata Internasional Brasil), Carlos Brito, lan Menteri Pariwisata, Gilson Machado Neto, ditampa dening CEO Emirates Airlines, Syekh Ahmed bin Seed Al Maktoum tanggal 3 Oktober 2021. tujuan rapat kasebut, sing dianakake sajrone kegiatan Expo Dubai 2020, yaiku kanggo nambah sambungan penerbangan menyang Brasil saka Dubai lan hub Emirat liyane, fokus ing Amazon lan Timur Laut Brasil.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saiki ana 110 penerbangan ing saindenging jagad saka São Paulo sing diwenehake dening Emirat.
  2. Sawise maneh penerbangan Emirat teka ing Brasil, Brasil bakal ngluncurake kampanye pariwara kanggo promosi tujuan Brasil ing UAE lan pusat internasional liyane.
  3. Expo Dubai 2020 duwe partisipasi 190 negara lan kira-kira pamirsa udakara 25 yuta wong sajrone acara kasebut.

Saka São Paulo, Emirat saiki nawakake 110 penerbangan ing saindenging jagad. "Wong-wong sing wis duwe kesempatan kanggo mabur ing Emirat bisa ngonfirmasi semangat karo para penumpang, kanthi pesawat modern lan layanan sing nggawe pengalaman mabur dadi nyenengake. Nalika perusahaan wiwit nawakake luwih akeh tujuan ing Brasil, kita yakin manawa panjaluk bakal akeh. Bakal nambah jumlah turis internasional sing teka ing negara kita, "ujare Menteri Gilson Machado Neto.

Presiden saka Embratur lan Menteri Pariwisata nunjukake marang Syekh Ahmed bin Seed Al Maktoum manawa penerbangan Emirat teka maneh ing Brasil, Brasil bakal ngluncurake kampanye pariwara kanggo promosi tujuan Brasil ing Uni Emirat Arab lan pusat internasional liyane. "Investasi kita kanggo sisipan produk lan tujuan Brasil bakal diarahake menyang tumindak pambangun hubungan karo perdagangan lokal, kayata pelatihan, meja kerja bisnis, famtour, saliyane tumindak karo publik pungkasan," jlentrehe Menteri kasebut.

Ing peresmian Pavilion Brasil ing Expo Dubai 2020, Presiden Embratur, Carlos Brito, negesake pentinge partisipasi Brasil ing acara kayata Expo Dubai. “Promosi negara kita ing luar negeri luwih penting banget ing skenario peningkatan vaksinasi lan lelungan kanthi bertahap. Dunia kudu lan pantes ngerti pariwisata kita, "jarene. Antarane kegiyatan sing direncanakake dening Embratur lan Menteri Pariwisata kanggo pameran kasebut yaiku nyambut tamu, acara budaya, pameran kanthi gambar lan kerajinan tangan, musik lan tari khas kabeh wilayah Brasil. Kajaba iku, Embratur uga ngrencanakake kegiatan kanggo pengalaman merek kanggo nambah interaksi karo pengunjung lan bakal nyebarake bahan promosi.

Presiden Embratur Carlos Brito

Presiden Embratur lan Menteri Pariwisata uga wis dijadwalake rapat karo perwakilan internasional sajrone Ekspo, kalebu konsultasi karo Wakil Perdana Menteri lan Pembangunan Ekonomi lan Teknologi Menteri Slovenia, Zdravko Počivalšek, lan Sekretaris Pariwisata San Marino Frederico Amati. Kesepakatan bilateral antara Brasil lan Slovenia kudu ditandatangani sajrone partisipasi Embratur lan Menteri Pariwisata ing "Minggu Brasil," sing dianakake antara 9 nganti 15 November, ing Expo Dubai 2020.

Pariwisata Brasil diwakili dening tumindak Embratur (Badan Pariwara Internasional Pariwisata Internasional) ing Expo Dubai 2020. Ing rong kesempatan, Agensi kasebut nggawa obyek wisata khas Brasil menyang Uni Emirat Arab: nalika mbukak, antarane 1 lan 9 Oktober , lan sajrone Minggu Brasil, wiwit tanggal 9-15 November. Dianakaké saben limang taun lan dianggep minangka salah sawijining acara paling penting ing saindenging jagad, World Expos cocog banget kanggo presentasi negara. Utamane fokus ing inovasi lan generasi bisnis. Ditundha wiwit taun kepungkur amarga pandemi COVID-19, Expo Dubai 2020, sing ditundha amarga COVID-19 lan dianakake wiwit tanggal 1 Oktober 2021 nganti 31 Maret 2022, duwe partisipasi 190 negara lan kira-kira pamirsa udakara 25 yuta wong sajrone nem wulan suwene acara kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar