SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Italia Breaking News News Warta Breaking Norwegia wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan ing Flyr lan Vueling saka Milan Bergamo saiki

Penerbangan ing Flyr lan Vueling saka Milan Bergamo saiki
Penerbangan ing Flyr lan Vueling saka Milan Bergamo saiki
ditulis dening Harry Johnson

Milan Bergamo ngumumake tambahan loro mitra maskapai anyar kanggo Musim Dingin 21/22, sing negesake tekane Flyr lan Vueling ing wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Diluncurake wulan Juni kanthi penerbangan domestik, maskapai penerbangan Norwegia Flyr kalebu Milan Bergamo ing antarane rute internasional sing pertama.
  • Terus nguwatake hubungane Milan Bergamo, Vueling LCC Spanyol bakal miwiti sambungan menyang Paris Orly wiwit tanggal 2 November.
  • Flyr bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu ing Oslo, Norwegia wiwit tanggal 5 Januari 2022.

Minggu iki Bandara Milan Bergamo wis ngumumake tambahan loro mitra maskapai anyar sing bakal melu bandara sajrone W21 / 22. Nganti total limang operator sing disambut menyang gerbang gerbang Lombardy taun iki, bandara kasebut negesake tekane Flyr lan Vueling ing wulan-wulan ngarep.

Diluncurake ing wulan Juni kanthi penerbangan domestik, maskapai penerbangan Norwegia Flyr wis klebu Milan Bergamo ing antarane rute internasional sing pertama. Mbukak tujuan anyar menyang lokasi tangkapan Lombardy, maskapai murah (LCC) bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu ing pangkalan ing Oslo wiwit 5 Januari 2022. Gabung karo sambungan bandara sing ana ing Sandefjord Torp, FlyrLink langsung menyang Oslo tegese bandara Italia bakal nawakake total 756 kursi mingguan menyang Norwegia nalika musim salju.

Penguatan luwih lanjut Milan Bergamosambungan, LCC Spanyol Vueling bakal miwiti sambungan menyang Paris Orly wiwit tanggal 2 November. Meluncurake operasi kaping telu saben minggu, jadwal penerbangan anyar maskapai IAG Group saka ibukota Prancis bakal nambah jaringan bandara sing wis kuwat menyang Prancis. Menehi total 5,190 kursi mingguan kanggo negara Eropa Kulon, VuelingLink menyang Paris Orly dadi tujuan Prancis kaping pitu ing Bergamo, gabung karo Bordeaux, Marseille, Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle, Tarbes-Lourdes lan Toulouse.

Ngomentari babagan maskapai anyar lan pengumuman tujuan, Giacomo Cattaneo, Direktur Penerbangan Komersial, SACBO ujar: "Seneng banget bisa nampani mitra maskapai anyar, kanggo ngumumake loro sekaligus apik banget, lan kaloro operator nambah tujuan sing apik ing rute kita jaringan lan ngenali kapasitas potensial saka Milan Bergamo. Kanthi tambahan paling anyar, aku bangga bisa ngonfirmasi manawa saiki duwe 16 maskapai penerbangan sing nyedhiyakake 114 tujuan ing 39 negara saka wilayah Lombardy minangka refleksi saka kapercayan sing ana ing kabeh wong kanggo pertumbuhan maneh lan ekspansi ing bandara. ”

Cattaneo nambahake: "Kita duwe sawetara maskapai anyar sing gabung karo Rute Dunia ing Milan akhir minggu iki, iki waktune paling tepat kanggo maskapai liyane teka lan ngobrol karo kita, dadi bagean saka kesempatan lan masa depan sing apik ing Milan Bergamo."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar