SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

10 kesalahan bandara umum sing mbuwang dhuwit

10 kesalahan bandara umum sing mbuwang dhuwit
10 kesalahan bandara umum sing mbuwang dhuwit
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi ora nyepetake cukup wektu kanggo tekan bandara, mriksa lan ngliwati keamanan, sampeyan bakal entuk risiko ilang pesawat. Iki regane larang banget yen sampeyan wis memesan karo maskapai sing ora menehi pengembalian dana.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perlu dielingi manawa akeh bandara ngisi wisatawan kanggo poin ngisi daya telpon.
  • Priksa manawa sampeyan ngemot cemilan dhewe sadurunge pesawat kanggo ngirit dhuwit yen sampeyan tekan tujuan sing dituju.
  • Tukarkan mata uang sampeyan kanthi akeh wektu sadurunge tekan bandara nalika lelungan.

Kanthi akeh wong sing lelungan internasional kaping pisanan ing wektu sing suwe, para ahli plancongan ngumumake 10 kesalahan bandara umum sing mbutuhake dhuwit ing plancongan.

1. Entuk taksi

Nalika taksi menyang bandara bisa uga katon trep, nanging taksi menyang Airport mesthi larang, luwih-luwih ing wayah puncak. Supaya biaya tetep murah, priksa manawa wis pre-book transfer bandara, kanthi cara kasebut sampeyan ora mung lungguh nonton meter mundhak! Utawa, priksa manawa ana bis sing mlebu bandara, amarga luwih murah lan luwih apik kanggo lingkungan.

2. Lali botol banyu sing bisa diisi maneh

Sanajan kayane kalebu barang cilik sing kudu diinget, lali ora njupuk botol banyu sing bisa diisi maneh liwat keamanan sampeyan bakal entuk jangka panjang. Umume, toko bandara luwih larang digunakake, mula regane luwih larang. 

paling bandara duwe stasiun banyu gratis supaya sampeyan bisa ngisi botol yen sampeyan wis ngliwati keamanan. Kanthi njupuk botol sing bisa digunakake maneh, sampeyan ora mung ngirit dhuwit, nanging uga entuk manfaat kanggo lingkungan. 

3. Parkir ing bandara

Akeh wong sing milih parkir ing Airport amarga dheweke mikir cedhak lan trep. Nanging, parkir bandara larang, lan ing sawetara kasus, parkir bandara malah luwih larang tinimbang tiket pesawat sampeyan. 

Ora mung larang, nanging mobil sampeyan bisa uga ora aman, amarga ditinggalake ing njaba kanggo ngadhepi elemen kasebut, lan wis ana akeh kasus mobil sing wis didokumentasikake sing rusak. 

Sampeyan bisa ngirit wektu lan dhuwit kanthi nggoleki pilihan ing taman, turu lan mabur sing beda. Iki ngidini sampeyan nyetir mobil kanthi aman ing hotel sajrone sampeyan lelungan, nginep ing hotel ing wayah wengi sadurunge lan uga ngeterake sampeyan bolak-balik saka bandara. Milih taman, opsi mabur turu menehi tarif parkir sing luwih kompetitif.

4. Ora ngrancang mbesuk

Kita kabeh ngerti bandara bisa dadi sibuk, kanthi jalur keamanan sing alon-alon lan wektu tundha liyane, mula sampeyan kudu ngrencanakake lelungan menyang bandara lan menehi akeh wektu sadurunge pesawat.

Kanthi ora nyepetake cukup wektu kanggo tekan bandara, mriksa lan ngliwati keamanan, sampeyan bakal entuk risiko ilang pesawat. Iki regane larang banget yen sampeyan wis memesan karo maskapai sing ora menehi pengembalian dana. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar