SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Olahraga Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Liyane Saka Safaris Margasatwa, Saiki Tur Pariwisata Golf ing Afrika Wétan

Dr. Numbaro lan Pak Najib Balala ing Pariwisata Golf Afrika Wétan

Ora mung safari satwa ing Afrika Wétan, saiki pariwisata olahraga bakal nambah lelungan plancongan ing wilayah kasebut kanggo narik kawigaten para turis olahraga kanggo nggedhekake paket perjalanan saka satwa menyang olahraga ing njaba taman konservasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Golf nembe diluncurake minangka acara olahraga pariwisata regional kanggo narik para plancongan olahraga sing berorientasi olahraga.
  2. Menteri Pariwisata Tanzania lan Sekretaris Pariwisata Kenya ketemu ing kutha wisata Arzanha Tanzania Lor kanggo ngluncurake Pariwisata Golf ing Afrika Wétan.
  3. Paket khusus kanggo pariwisata olahraga banjur bakal diatur supaya cocog karo pegolf internasional sing ngunjungi Tanzania.

Tanzania lan Kenya, loro tujuan safari utama ing Afrika Wétan, mentas ngluncurake Pariwisata Golf minangka acara olah raga pariwisata regional sing bakal narik kawigaten jinis lelungan olahraga berorientasi olahraga saka wilayah Komunitas Afrika Wétan (EAC) lan bagean-bagean ing jagad iki .

Menteri pariwisata saka kaloro negara wis setuju bakal ngenalake pariwisata Golf ing loro negara kasebut, kanthi tujuan narik kawigaten para turis olahraga supaya bisa urip ing wilayah kasebut.

Pariwisata Golf uga bakal narik kawigaten para pemain golf kelas internasional kanggo ngunjungi wilayah kasebut banjur ngentekake dina-dina ing lapangan golf khusus ing Tanzania Lor lan Kenya. 

Najib Balala teeing bal

Menteri Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, lan Sekretaris Pariwisata Kenya, Pak Najib Balala, ketemu ing kutha wisata Arzanha ing Tanzania Lor kanggo ngrampungake Peluncuran Pariwisata Golf ing Afrika Wétan.

Saiki, Pariwisata Golf bakal dadi daya tarik utawa produk turis liyane kanggo narik kawigaten para pengunjung regional lan internasional, sing banjur nggabungake rencana perjalanan saka safari satwa lan preinan pantai nganti teeing golf.

Paket khusus kanggo pariwisata olahraga banjur bakal diatur supaya cocog karo pegolf internasional sing ngunjungi Tanzania. Presiden Tanzania Golf Union (TGU), Chris Martin, yakin lan ujar manawa Tanzania kudu nggawe lapangan golf kanggo narik para pemain internasional lan turis.

Sawetara 140 pemain golf saka 13 negara kalebu Amerika Serikat, Australia, Kanada, Belgia, Walanda, Inggris, China, Kenya, India, Zimbabwe, Afrika Selatan, Uganda, lan host Tanzania nggawe acara Pariwisata "Kili Golf" Pertama.

Pariwisata Olahraga durung dadi bagean saka kampanye lelungan ing Tanzania, lan peluncuran Golf Pariwisata bakal narik luwih akeh belanja yen turis bakal nambah pirang-pirang dina ing Tanzania kanggo nikmati golf.

Golf minangka salah sawijining olahraga sing narik akeh turis lan ngasilake luwih saka $ 20 milyar saben taun ing level global.

Saka titik kasebut, Tanzania mutusake kanggo miwiti pemasaran pariwisata liwat turnamen golf.

Kutha Arusha minangka titik wiwitan para turis sing dipesen ing taman Safari Lor ing Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro, lan Serengeti.

Target kanggo pasar wilayah Afrika Wétan dadi tujuan wisata tunggal, menteri pariwisata lan pejabat protokol regional saka 6 negara anggota kabeh wis setuju nggawe Expo Pariwisata Regional EAC (EARTE) tahunan kanthi tujuan kanggo nambah visibilitas wilayah kasebut lan pemasaran iku dadi tujuan wisata tunggal.

Negara-negara Afrika Timur bakal nganakake pameran pariwisata utama ing akhir minggu mbesuk ing Arusha, kutha safari ing Tanzania Lor. Iki minangka pameran turis pertama lan utama sing ana ing Afrika Wétan.

Pameran kasebut narik kawigaten para peserta saka negara-negara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, lan Sudan Selatan kanggo nampilake papan turis kanthi payung integrasi regional ing pariwisata.

Tanzania lan Kenya nyengkuyung gerakan bebas kanggo lelungan regional lan internasional sawise presiden saka loro negara tetanggan kasebut setuju kanggo ningkatake lelungan lan gerakan regional.

The Dewan Pariwisata Afrika (ATB) saiki makarya bebarengan karo sawetara tujuan ing Afrika kanggo ningkatake lelungan intra-Afrika liwat platform pariwisata regional.

Blok Afrika Wétan saiki dadi conto sing apik pangembangan pariwisata regional kanthi platform siji sing Papan Pariwisata Afrika uga kampanye kanggo pembangunan ing saindenging bawana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar