SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Industri Hospitality News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Saka Titik Panas Super Fun nganti Tembok Keamanan lan Patroli

Lumampah ing Pattaya - gambar saka Pattaya Mail
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Swasana sing nggegirisi lan kosong ing dalan Pattaya sing paling misuwur mung diganggu dening telung unit toko sing isih kabuka: toko serba guna Family Mart lan apotek cilik sing katon cocog kanggo sawetara warga sing isih ana ing papan, lan toko sandhangan Jepang sing nunggu sabar kanggo wektu sing apik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wulan kepungkur, klub wengi Nashaa dadi korban kebakaran lan saiki ndhelik ing mburi pager keamanan logam sing dhuwur banget.
  2. Amarga alasan keamanan, akeh bangunan liyane ing wilayah kasebut ditutupi nganggo lembaran logam sing padha ing Walking Street sing misuwur.
  3. Pengawal keamanan wis tikel kaping telu wiwit kedadeyan kasebut sanajan ora ana pelanggan saiki.

The korban kobongan wulan wingi, Klub wengi Nashaa ing Pattaya, Thailand, saiki dilindhungi pager keamanan sing dhuwur banget lan lawang cilik. Transformasi Walking Street sing dramatis wiwit saka papan sing nyenengake kanggo kutha hantu, kanthi akeh bangunan liyane sing ditutupi lembaran logam sing padha amarga alasan keamanan.

Ing wilayah siji kilometer, nomer satpam sing dipekerjakake pribadi wis tikel telu. Mantan bar wis nyuda biaya pangreksanane kanthi nggunakake asu rantai sing nesu, sing nambah ancaman babakan dhewe menyang kabar basa dobel supaya wong sing liwat ora mlebu ing kahanan apa wae. Nalika ora ngancam wong, asu kasebut kanthi ironis mandhuwur ing kasur sing ujar "Sugeng Rawuh."

Pangestu saka Pattaya Mail

Satpam sing cedhak yaiku Pak Katee ujar, ”Geni Nashaa nggawe kabeh wong gugup. Sanajan saiki ora ana pelanggan, isih akeh dhuwit sing dipasang ing bangunan lawas iki. ” Dheweke mikir manawa pamilik lan panyewa ngenteni dibayar nalika nyiapake pembongkaran grosir.

Ora kabeh setuju. Sawetara prajurit keyboard lokal mbayangake mung sawetara wektu sadurunge bisnis kaya biasane bali pasca pandemi lan wektu sing apik bakal diganti maneh. Dheweke kudu mlaku-mlaku ing kana sadurunge dadi manteb ing ati. Balai Kota, minangka bagean, mesthine bakal menehi owah-owahan gedhe. Ora ana ijin kanggo ngoperasikake bisnis sing gegandhengan karo alkohol bakal ditokake ing taun 2022, nalika bangunan ing sisih segara sing mlebu ing banyu wis dijadwalake dirusak. Perusahaan listrik provinsi kasebut kanthi susah banget ngubur kabel overhead ing Walking Street, nanging ide umum yaiku siyap-siyap kanggo plancongan plancongan lan bisnis tinimbang ngungsi para penari tiang krom.

Koridor Ekonomi Wétan, konsorsium sugih saka perusahaan jeneng gedhe Thailand lan asing, minangka faktor sing nemtokake. EEC wis mbiayai sawetara proyek lokal - link motorway, perbaikan plabuhan Bali Hai, renovasi pantai Jomtien lan Pattaya, lan rel sepur sing ngubungake wilayah kasebut karo Bangkok - lan sawetara ragu bakal bakal pindhah ing Walking Street. Nalika bulldozer pungkasane pindhah, dalan sing beda banget bakal katon saka awu.

Apa wae, pagar baja gembok lan kawat berduri sing dikuatake ora bakal dilalekake sapa wae. Siji-sijine pengunjung ing klub kasebut saiki yaiku trek pembuangan sampah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar