SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Hiburan Industri Hospitality Hak-hak manungsa Italia Breaking News LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Konvensi Global IGLTA sing bakal dianakake ing Milan tanggal 26-29 Oktober

Konvensi Global IGLTA sing bakal dianakake ing Milan tanggal 26-29 Oktober
Konvensi Global IGLTA sing bakal dianakake ing Milan tanggal 26-29 Oktober
ditulis dening Harry Johnson

Kutha Milano ngarep-arep teka ing IGLTA. Bakal dadi kesempatan unik kanggo nampani komunitas LGBTQ +, sing dadi pendorong lan positif ing industri pariwisata. Milano bakal nampilake sikap klebu, nggunakake komunitas lokal supaya saben wayahe IGLTA dadi pengalaman Milan sing unik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional bakal bali menyang Eropa kanthi acara perdana tanggal 26-29 Oktober 2022.
  • Konvensi kasebut, acara pendhidhikan lan jaringan utama pariwisata LGBTQ +, bakal dadi konvensi Eropa pertama asosiasi kasebut wiwit Madrid ing 2014.
  • Acara kasebut asline disetel ing taun 2020, nanging kudu dijadwal maneh amarga pandemi COVID-19.

Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional bakal nggawa Konvensi Global Tahunan kaping 38 ing Milan, 26-29 Oktober 2022. Konvensi kasebut, acara pendhidhikan lan jaringan utama pariwisata LGBTQ +, bakal dadi konvensi asosiasi Eropa pertama wiwit Madrid ing 2014. Acara kasebut asale disetel kanggo taun 2020, nanging kudu dijadwal maneh amarga pandemi kasebut.

"Kita seneng bisa pungkasan bisa ngrayakake kemitraan sing dawa lan sukses karo Italia, lan nampilake Milan, kutha sambutan LGBTQ + negara sing paling kondhang," ujare IGLTA Presiden / CEO John Tanzella. "Nalika penundaan kasebut nguciwani, konferensi sing bakal diluncurake bakal dadi luwih migunani kanggo tujuan lan anggota kita. Konvensi kasebut bakal fokus ing strategi bisnis inklusif lan kesempatan jaringan kanggo ndhukung sukses industri mbesuk. ”

Rencana Italia IGLTA wis dienggo sajrone telung taun kerja sama karo ENIT (Dewan Turis Nasional Italia), ing Kutha Milan lan AITGL (Asosiasi Pariwisata LGBTQ + Italia), lan bakal ditindakake ing UNAHOTELS Expo Fiera Milano. Konvensi Global bakal nyakup Pasar Tuku / Pemasok, kanthi kemitraan karo Jacobs Media Group ing Inggris, sing nduwe janji siji-sijine, uga sesi pendhidhikan lan acara jaringan liyane.

"Kita ora nate gojag-gajeg janji nggawa IGLTA menyang Milan, "ujare Maria Elena Rossi, Direktur Pemasaran lan Promosi, ENIT. "Ing taun 2022, pamiarsa IGLTA bakal nemokake inovasi liyane ing penawaran pariwisata kita lan luwih penting kanggo pengalaman kualitas sing nyawiji Milan lan wilayah sekitar. Liwat kolaborasi karo jaringan profesional turisme lan pamimpin pamikiran, kita bisa yakin bakal sukses. "

"Kutha Milano ngarep-arep welcome IGLTA," ujare Luca Martinazzoli, General Manager, Milano & Partners. “Iki bakal dadi kesempatan unik kanggo nampani komunitas LGBTQ +, sing dadi pendorong lan positif ing industri pariwisata. Milano bakal nampilake sikap klebu, nggunakake komunitas lokal supaya saben wayahe IGLTA dadi pengalaman khas Milan. ”

"Konvensi ing Italia iki bakal dadi kunci kanggo maju karo jagad anyar pasca pandemi," ujare Alessio Virgili saka AITGL. “Ningkatake lelungan lan hosting acara LGBTQ + iki minangka kesempatan bisnis lan pendhidhikan sing unik kanggo Italia lan industri lelungan lokal. Negara kasebut nampa 2.7 milyar euro saka lelungan LGBTQ +, lan kita bangga yen acara IGLTA bakal menehi alat kanggo perusahaan kanggo nampani dheweke, mula kita bisa terus ngembangake pasar iki ing Milan lan ing saindenging Italia. "

Wiwit taun 1983, Konvensi Global IGLTA wis ana ing dhaptar wajib mlebu kanggo merek lelungan sing kasengsem ing pasar LGBTQ +. Asosiasi kasebut bubar dadi tuan rumah konvensi kanthi sukses kanthi protokol keamanan lan kesehatan sing luwih apik kanggo pertama kaline wiwit pandemi diwiwiti. Konvensi Global IGLTA nyedhiyakake visibilitas sing signifikan kanggo kutha tuan rumah kanthi profesional turisme LGBTQ + saka saindenging jagad, kalebu penasihat perjalanan, operator tur, influencer, lan perwakilan saka hotel lan tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar