SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Plancongan Petualangan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Islandia Warta Breaking Malta News wong Warta Breaking Portugal Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

10 tujuan lelungan paling apik kanggo para turis taun iki

10 tujuan lelungan paling apik kanggo para turis taun iki
10 tujuan lelungan paling apik kanggo para turis taun iki
ditulis dening Harry Johnson

Wisata solo mbukak akeh kesempatan lan kebebasan, ngidini sampeyan nggawe agenda dhewe, nggawe kanca anyar, lan tuwuh dadi wong.

Print Friendly, PDF & Email
  • Islandia minangka negara sing aman banget, kanthi skor level keamanan 76.2 lan skor level kriminal 23.8.
  • Malta misuwur amarga hubungan sejarah karo pirang-pirang dinasti lan akeh benteng lan candhi sing ditinggalake.
  • Portugal misuwur kanthi pemandangan, pantai lan arsitektur sing apik, lan panganan laut sing apik, nanging uga negara sing ramah lan aman.

Yen sampeyan minangka wong sing seneng uncalan tas panyimpenan koper sak tekane lan metu mrana njelajah kutha anyar dhewe, apa sampeyan nate mikir babagan petualangan solo dhewe?

Apa kanca sampeyan durung entuk bug lelungan kaya sampeyan, sampeyan sengit banget amarga kudu ngrancang wong liya, utawa sampeyan mung pengin nggawa tas ransel lan ndeleng tujuane lelungan, ana akeh sebab kenapa lelungan dhewe bisa dadi pengalaman sing paling migunani.

Wisata solo mbukak akeh kesempatan lan kebebasan, ngidini sampeyan nggawe agenda dhewe, nggawe kanca anyar, lan tuwuh dadi wong.

Nanging manawa sampeyan langsung metu saka sekolah menengah wiwit taun kesenjangan utawa golek pengalaman anyar mengko, lelungan dhewe bisa dadi pengalaman sing angel banget, mula para ahli perjalanan wis nganalisa sawetara tujuan ing saindenging jagad. goleki endi papan sing paling apik, paling aman, lan terjangkau kanggo lelungan solo.

Asil panelitian iki dirilis dina iki sing ngumumake negara-negara paling apik ing donya kanggo lelungan solo ing taun 2021.

Panaliten kasebut nyinaoni faktor kayata biaya transportasi umum, kriminal lan keamanan, suhu, biaya menginap ing hotel, kualitas asrama, bar, restoran, atraksi, kegiyatan klompok lan udan. 

10 negara paling apik kanggo lelungan solo:

UrutanNegaraSkor Plancongan Solo / 10
1Iceland7.29
2Malta6.34
3Portugal6.21
4Croatia6.20
5Spanyol5.88
6Belize5.86
7Montenegro5.82
8Japan5.67
9Slovenia5.58
10Ireland5.48
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar