SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hawaiian Airlines pindhah menyang Terminal Internasional Tom Bradley ing LAX

Hawaiian Airlines pindhah menyang Terminal Internasional Tom Bradley ing LAX
Hawaiian Airlines pindhah menyang Terminal Internasional Tom Bradley ing LAX
ditulis dening Harry Johnson

Tamu sing mangkat menyang Hawaii saka LAX kudu nyisihake udakara 15 menit kanggo transit saka konter check-in lantai telu ing Terminal Internasional Tom Bradley menyang Gerbang Kulon liwat jalur ngisor lemah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tanggal 12 Oktober, Hawaiian Airlines pindhah saka Terminal 5 lan wiwit nampani para plancong ing Terminal B ing Bandara Internasional Los Angeles.
  • Tamu Hawaiian Airlines sing lelungan menyang lan saka Hawai'i liwat LAX bakal nikmati fasilitas modern lan nyaman.
  • Hawaii nawakake enem gelut saben dina antara LAX lan Kapuloan Hawaii, kalebu layanan telung dina saben dina menyang Honolulu, lan layanan saben dina menyang Kahului ing Maui, Kona ing Pulo Hawaii, lan Lihue ing Kauai.

Hawaiian Airlines bakal duwe omah anyar ing Bandar Udara Internasional Los Angeles (LAX) wiwit Selasa, 12 Oktober, nalika pindhah saka Terminal 5 lan wiwit nampani para turis ing Terminal B, sing uga dikenal minangka Terminal Internasional Tom Bradley.

Tamu Hawaii sing plancongan menyang lan saka Hawai'i liwat LAX bakal nikmati fasilitas modern lan nyaman sing dilengkapi luwih akeh fasilitas, pilihan panedhaan lan belanja sing akeh lan area gerbang sing wiyar.

Hawaiian Airlines nawakake enem gelut saben dina antarane LAX lan Kepulauan Hawaii, kalebu layanan kaping telu saben dina menyang Honolulu, lan layanan saben dina menyang Kahului ing Maui, Kona ing Pulo Hawaii, lan Lihue ing Kauai.

"Kita ngormati dhukungan saka Bandar Udara Dunia Los Angeles ing pamindhahan menyang Terminal B, sing bakal menehi tamu pengalaman sing unggul manawa miwiti plancongan Hawaii utawa mulih," ujare Jeff Helfrick, wakil presiden operasi bandara ing Hawaiian Airlines.

"Nalika Hawaiian Airlines pindhah menyang omah anyar ing West Gates ing Terminal Internasional Tom Bradley, penumpang bakal nikmati salah sawijining fasilitas bandara paling modern lan modern ing jagad," ujare Justin Erbacci, CEO saka Bandara Los Angeles World. "LAX dadi tujuan utama daratan AS Airlines ing AS luwih saka 35 taun kepungkur, lan kita ngarep-arep bisa nerusake hubungan sing dawa nyambungake Hawaii karo California Selatan. ”

Tamu sing mangkat menyang Hawaii saka LAX kudu disisihake udakara 15 menit kanggo transit saka konter check-in lantai telu ing njero Terminal Internasional Tom Bradley menyang Gerbang Kulon liwat jalur ngisor lemah. Tamu Hawaii sing teka ing LAX saka Hawaii bakal njupuk tas cek ing klaim bagasi lantai pertama. Wisatawan uga bisa nyambung antarane Gerbang Kulon lan Terminal 4-8 liwat koridor steril tanpa kudu ngilangi keamanan tambahan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar