Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

India mungkasi kabeh watesan perjalanan, mbukak maneh wates wiwit tanggal 15 Oktober

India mungkasi kabeh watesan perjalanan, mbukak maneh wates wiwit tanggal 15 Oktober
India mungkasi kabeh watesan perjalanan, mbukak maneh wates wiwit tanggal 15 Oktober
ditulis dening Harry Johnson

Pejabat Menteri Dalam Negeri mutusake kanggo miwiti menehi Visa Pariwisata anyar kanggo wong asing sing teka ing India liwat penerbangan charter mulai tanggal 15 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • India nggawe kunci sing ketat lan visa mandheg kanggo wong asing amarga ancaman sing ditrapake dening pandemi COVID-19 ing Maret 2020.
  • Pembukaan maneh nalika India ngupayakake mbalekake ekonomi sawise gelombang COVID-19 sing parah sadurunge taun 2021.
  • Pejabat India ngupaya nambah ekonomi kanthi mbantu nggawe pariwisata maneh, sing dadi sektor penting kanggo ekonomi negara kasebut.

Ing wulan Maret taun 2020, Perdana Menteri India Narendra Modi ngetrapake penguncian keras lan njaluk kabeh visa mlebu kanggo pengunjung asing amarga ana ancaman parah sing disebabake dening pandemi virus corona, kanthi efektif nutup wates negara kasebut menyang turis internasional.

Dina iki, pejabat pamrentah India ngumumake manawa pamrentah bakal mbukak maneh wates kanggo turis manca wiwit tanggal 15 Oktober, pungkasane mungkasi watesan sing wis ditindakake luwih saka setaun.

India's Menteri Dalam Negeri nerbitake sawijining pernyataan dina Kamis, ngumumake manawa pejabat pamrentah wis "mutusake kanggo miwiti menehi Visa Pariwisata anyar kanggo wong asing sing teka ing India liwat penerbangan sewaan wiwit tanggal 15 Oktober 2021."

Mbukak maneh tapel wates dadi India ngupayakake ekonomi maneh sawise gelombang COVID-19 sing parah sadurunge taun 2021 sing nyebabake udakara 400,000 kasus infeksi lan 4,000 wong mati saben dinane, rumah sakit sing akeh banget lan meksa langkah-langkah ketat sing kudu ditindakake kanggo nyoba supaya panyebaran virus kasebut bisa dikendhaleni. .

Kanthi luwih saka 250 yuta wong India saiki wis dobel lan kasus nganti udakara 20,000 saben dinane, para pejabat ngupaya nambah ekonomi kanthi mbantu nggawe pariwisata maneh, sing dadi sektor penting kanggo ekonomi India.

Impact saka watesan wis lumpuh Ngartekno IndiaIndustri pariwisata, ngasilake kurang saka 3 yuta pengunjung ing taun 2020, yaiku penurunan 75% saka taun sadurunge, miturut statistik pamrentah.

Nanging, senadyan nyengkuyung turis bali menyang India, pamrentah negoro jelas yen kabeh pengunjung bakal ngetutake protokol keamanan COVID-19 sing ketat sajrone kunjungan kasebut. Durung jelas, apa syarat tartamtu sing bakal dikarepake para pengunjung sadurunge lelungan menyang negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar