SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata

Ketimpangan Vaksin Bisa Ngalangi Pemulihan Global Anyar

Draft otomatis
Menteri Pariwisata Jamaika njaluk ekuitas vaksin global
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett negesake manawa tambah akses global kanggo vaksin COVID-19 minangka kunci pariwisata adhedhasar wiyar lan kebangkitan ekonomi global. Iki, nalika dheweke ngisi pengaruh negatif ketidaksetaraan vaksin, sing jarene bisa ngrusak pemulihan global.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Vaksinasi global sing adil ora mung penting moral nanging uga duwe pangertèn ekonomi jangka panjang.
  2. Ketimpangan vaksin isih ana, sanajan luwih saka 6 milyar dosis vaksin sing disebar ing saindenging jagad, mayoritas kalebu ing negara-negara berpenghasilan tinggi.
  3. Negara paling miskin duwe vaksin kurang saka 1%.

"Ora bakal ana pemulihan adhedhasar jembar tanpa mungkasi krisis kesehatan. Akses menyang vaksin kunci kanggo kalorone. Sayangnya, ing tahap iki pandemi, ketimpangan vaksin isih ana sanajan luwih saka 6 milyar dosis vaksin sing disebar, mayoritas ing negara-negara berpenghasilan tinggi, nanging negara-negara sing paling miskin duwe vaksin kurang saka 1%. Kita setuju manawa vaksinasi global sing adil ora mung penting moral nanging uga ana pangertèn ekonomi jangka panjang, ”Jarene Menteri.

Menteri kasebut nyuarakake pratelan kasebut wingi (6 Oktober), sajrone pementasan virtual Organisasi Amerika Serikat (OAS) Kongres Menteri Amerika Serikat lan Pimpinan Pariwisata Tingkat Tinggi. Iki nglumpukake pejabat turis utama, uga perwakilan saka sektor komersial, akademi, lan masyarakat sipil, kanggo mriksa strategi kanggo nyuda efek negatif COVID-19 ing pariwisata, uga pariwisata pasca COVID-19.

Vaksinasi revive lelungan internasional

Sajrone ujar kasebut, dheweke nyengkuyung para pimpinan negara maju kanggo nuduhake vaksin karo negara-negara sing duwe pendapatan luwih murah, kanthi nyathet, koordinasi lan kerja sama internasional minangka kunci kanggo njamin program vaksinasi global sing efektif.

"Amarga ciri khas pandemi, lan COVID-19, khususe, ora ana pariwisata global berkelanjutan utawa berkelanjutan ing negara-negara sing duwe penghasilan luwih murah. Iki minangka premis Agenda Pembangunan Berkelanjutan 2030 - supaya ora lali. Ing babagan iki, kita olèh lan ngucapke matur nuwun banget amarga hadiah vaksin saka mitra sing wis maju lan bakal negesake manawa hadiah kasebut kudu tepat wektu lan efektif, kanthi pertimbangan tanggal kadaluwarsa vaksin, "jarene.

Sajrone sesi kasebut para menteri lan pejabat pariwisata tingkat tinggi duwe kesempatan kanggo ngganti ide lan mriksa kebijakan sing ana gandhengane karo pengaruh pandemi COVID-19 ing sektor pariwisata lan pariwisata lan ngenali area konkrit kanggo kerja sama ing antarane negara anggota kanggo ningkatake pembangunan lan pulih sawise pandemi.

Menteri Bartlett saiki dadi Ketua Kelompok Kerja OAS level tinggi, sing nggawe rencana aksi, kanggo pulih industri pelayaran lan maskapai.

Kelompok kerja kasebut minangka salah siji saka papat, sing diumumake sajrone sesi khusus nomer loro Komite Pariwisata Antar-Amerika OAS (CITUR) sing dianakake tanggal 14 Agustus 2020, kanggo nggampangake pemulihan sektor pariwisata lan pariwisata sing efektif lan tepat waktu.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar