Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Bandara Manchester-Boston lan Myrtle Beach ing Spirit Airlines saiki

Bandara Manchester-Boston lan Myrtle Beach ing Spirit Airlines saiki
Bandara Manchester-Boston lan Myrtle Beach ing Spirit Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Pantai Myrtle, Spirit Airlines minangka tambahan paling anyar, dadi pertama kaline MHT duwe pesawat nonstop menyang negara bagian South Carolina.

Print Friendly, PDF & Email
  • Spirit Airlines minangka maskapai anyar pisanan ing MHT sajrone 17 taun lan minangka periode ekspansi anyar kanggo MHT.
  • Layanan Spiritual tanpa mandheg menyang Fort Lauderdale / Bandara Internasional Hollywood (FLL) lan Bandara Internasional Orlando (MCO) saka MHT diwiwiti dina iki.
  • Mung nem minggu, layanan Spiritual tanpa mandheg menyang Bandara Internasional Florida Barat ing Fort Myers (RSW) lan Bandara Internasional Tampa (TPA) bakal diwiwiti tanggal 17 lan 18 November.

Pesawat Spirit Airlines kena pengaruh ing Bandara Regional Manchester-Boston (MHT) kaping pisanan dina iki dadi Bandara ngrayakake tekane operator anyar kasebut. Maskapai kasebut nggawa warta liyane sing nyenengake, ngumumake tambahan rute musiman sing ora mandheg menyang Bandara Internasional Pantai Myrtle (MYR) wiwit tanggal 20 April 2022.

"Bandara Regional Manchester-Boston mesthi semangat ngrayakake dina iki! ” ujare Direktur Bandara Ted Kitchens, AAE "Kita pengin welcome lan matur suwun karo mitra maskapai sing paling anyar, Roh Airlines, kanggo nggawa layanan anyar saka MHT menyang papat tujuan populer ing Florida lan kanggo layanan anyar menyang Pantai Myrtle, South Carolina. Lan kanggo kabeh penumpang sing mabur ing pesawat perdana Roh saiki - sugeng wis dadi bagean saka Nggawe Sejarah Dina Iki! "

Spirit Airlines minangka maskapai anyar pisanan ing MHT sajrone 17 taun lan minangka periode ekspansi anyar kanggo MHT. Pantai Myrtle, minangka tambahan paling anyar, minangka kaping pisanan MHT duwe pesawat nonstop menyang negara bagian South Carolina.

"Rasane seneng banget yen bisa nggawa luwih akeh lan ngumumake layanan tambahan ing Dina Pertama," ujare Lania Rittenhouse, Wakil Presiden Pengalaman Tamu & Brand Spirit, lan Presiden Yayasan Karma Roh. "Seneng banget ngladeni MHT. Kita bisa ndeleng kesempatan sing apik lan kepengin nuduhake tamu New Hampshire kenapa Roh dadi nilai paling apik ing langit. ”

Layanan Spiritual tanpa mandheg menyang Fort Lauderdale / Bandara Internasional Hollywood (FLL) lan Bandara Internasional Orlando (MCO) saka MHT diwiwiti dina iki. Mung nem minggu, layanan Spiritual tanpa mandheg menyang Bandara Internasional Florida Barat ing Fort Myers (RSW) lan Bandara Internasional Tampa (TPA) bakal diwiwiti tanggal 17 lan 18 November.

"Roh Airlines nggawa warga New Hampshire persis kaya sing dijaluk - luwih akeh tujuan sing ora mandheg lan rega sing terjangkau, "ujare Gubernur New Hampshire Chris Sununu. "Amarga kemitraan sing nyenengake iki, saiki kita duwe - kanggo pertama kaline - penerbangan tanpa mandheg saka New Hampshire menyang South Carolina. Kesempatan sing apik kanggo Negara Granit! "

MHT lan Spirit pisanan ngumumake maskapai penerbangan lan penerbangan anyar tanggal 16 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar