Airlines Airport aviation Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Air Belgia nampa jet Airbus A330neo pertama

Air Belgia nampa jet A330neo pertama
Air Belgia nampa jet A330neo pertama
ditulis dening Harry Johnson

Kulawarga A330neo minangka A330 generasi anyar; dibangun adhedhasar ekonomi sing wis kabukten, fleksibilitas lan andal saka Kulawarga A330, nalika nyuda konsumsi bahan bakar lan emisi CO2 udakara 25 persen.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Belgia bakal masang pesawat kasebut ing rute sing nyambungake Brussels menyang tujuan jarak jauh.
  • Pesawat kasebut dikonfigurasi kanthi 286 kursi ing tata letak telung kelas - 30 kelas bisnis flat-nyaman, 21 kelas premium, lan 235 kursi kelas ekonomi.
  • Kabeh kursi dilengkapi generasi anyar, sistem hiburan ing pesawat, Wi-Fi ing papan lan penerangan swasana.

Air Belgia, perusahaan penerbangan tujuan internasional layanan lengkap ing Mont-Saint-Guibert, Belgia, wis ngirim pesawat A330-900 sing pertama. 

Pesawat kasebut dikonfigurasi kanthi 286 kursi ing tata letak telung kelas (30 kelas bisnis santai datar, 21 kelas premium, lan 235 kursi kelas ekonomi). Pesawat kasebut dilengkapi Airbus Kabin ruang udara. Kabeh kursi dilengkapi generasi anyar, sistem hiburan ing pesawat, Wi-Fi ing papan lan penerangan swasana.

Thanks kanggo teknologi paling anyar A330neo, Air Belgia bakal entuk bathi saka solusi pesawat sing hemat biaya lan efisien eko, nalika nyedhiyakake standar panglipur sing paling apik kanggo para penumpang ing kabin sing paling tenang ing kelas. Kajaba iku, swara lan emisi sing luwih murah dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge nggawe A330neo dadi tanggane bandara sing luwih ramah.

Air Belgia bakal masang pesawat kasebut ing rute sing nyambungake Brussels menyang tujuan jarak jauh.

Operator Belgia saiki ngoperasikake kabeh-Airbus armada widebody cacahe A330-200F lan A340-300; A340 bakal mboko sithik diganti karo A330neos. 

Kulawarga A330neo minangka A330 generasi anyar; dibangun ing ekonomi sing wis kabukten, fleksibilitas lan linuwih saka Kulawarga A330, nalika nyuda konsumsi bahan bakar lan CO 2  emisi udakara 25 persen-saben-kursi dibandhingake karo generasi sadurunge, pesawat pesaing, lan nawakake kemampuan jangkoan sing ora ana tandhingane. A330neo didhukung dening mesin Trent 7000 generasi paling anyar Rolls-Royce lan nduwe sayap anyar kanthi rentang tambah lan winglet komposit kanggo aerodinamika sing bisa ngalahake bahan bakar. 

Kanthi buku pesenan luwih saka 1,800 pesawat saka 126 pelanggan ing pungkasan September 2021, A330 tetep dadi pesawat kulawarga widebody paling populer ing kabeh jaman. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar