SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Chili Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Chili mbukak maneh kanggo turis sing divaksinasi lengkap

Chili mbukak maneh kanggo turis sing divaksinasi lengkap
Chili mbukak maneh kanggo turis sing divaksinasi lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Karantina kanggo para wisatawan internasional sing divaksinasi bakal ditarik yen asil tes PCR sing ditindakake nalika tekan Chili negatif.

Print Friendly, PDF & Email
  • Entri menyang Chili bisa liwat telung bandara Iquique, Antofagasta, lan Arturo Merino Benítez.
  • Sadurunge mlebu negara kasebut, vaksin sing ditampa pamrentah kudu dikonfirmasi supaya paspor mobilitas bisa diterbitake saka Chili. 
  • Wong sing durung divaksinasi (lan mulane ora bisa ndhaptar mobilitas) durung diidini mlebu negara kasebut.

Pejabat pamrentah Chili ngumumake yen wiwit tanggal 1 November 2021, karantina kanggo para wisatawan internasional sing divaksinasi bakal ditarik yen asil tes PCR ditindakake nalika teka Chile iku negatif.

Pelancong kudu divaksinasi kanthi lengkap, lan vaksin kudu diakoni ing Chili.

Syarat entri ing ngisor iki cocog karo informasi resmi saiki:

  • Entri menyang Chile bisa liwat telung bandara Iquique, Antofagasta, lan Arturo Merino Benítez (SCL, Santiago).
  • Sadurunge mlebu negara kasebut, vaksin sing ditampa pamrentah kudu dikonfirmasi supaya paspor mobilitas (pase de Movilidad) bisa diterbitake Chile. Aplikasi kanggo pangenalan vaksin kasedhiya online.
  • Rampungake formulir elektronik "Afidavit saka Wisatawan" nganti 48 jam sadurunge mlebu, ing endi sampeyan kudu menehi informasi kontak, kesehatan, lan riwayat lokasi. Formulir iki bakal nyakup kode QR minangka sarana verifikasi. Bisa dirampungake kanthi online (kasedhiya versi Inggris).
  • Wong sing durung divaksinasi (lan mulane ora bisa ndhaptar mobilitas) durung diidini mlebu negara kasebut.
  • Turis sing mlebu Chili kudu duwe asuransi kesehatan lelungan udakara $ 30,000.
  • Bukti tes PCR negatif sing dijupuk 72 jam sadurunge mlebu isih dibutuhake. Tes PCR ditindakake maneh ing bandara tujuan ing Chili.
  • Tes PCR ditindakake ing bandara tujuan ing Chili. Wong sing mlebu negara kasebut kudu lelungan kanthi transportasi pribadi lan langsung menyang papan sing wis ditemtokake wiwit mlebu lan ngenteni ing kono asil tes PCR (suwene nganti 24 jam). Yen tes kasebut negatif, karantina 5 dina ora ditrapake.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar