SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Hiburan Warta Breaking Walanda News wong Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Museum Kontemporer Modern Modern (Moco) dibukak ing Barcelona

Museum Kontemporer Modern Modern (Moco) dibukak ing Barcelona
Museum Kontemporer Modern Modern (Moco) dibukak ing Barcelona
ditulis dening Harry Johnson

Moco Museum njupuk papan Palacio Cervelló, biyen dadi papan dununge pribadi kulawarga Cervelló sing mulya nganti abad kaping 18.

Print Friendly, PDF & Email
  • Museum Modern Contemporary (Moco) mbaleni model museum sing kalebu ing Barcelona, ​​Spanyol.
  • Museum Modern Contemporary (Moco) mbaleni model museum sing kalebu ing Barcelona, ​​Spanyol.
  • Sawise sukses ing Amsterdam, Moco nyuarakake komitmen kanggo nampilake karya ikonik dening seniman terkenal internasional lan bintang-bintang sing lagi munggah. 

Museum Moco bakal mbukak lawang tanggal 16 Oktober 2021 ing tanggal 16th abad Palace ing tengah kutha.

The Museum Kontemporer Modern (Moco) mbaleni model museum sing kalebu ing Barcelona, ​​Spanyol. Tanggal 16 Oktober 2021, Moco Museum Barcelona mbukak lawang kanggo masarakat, menehi tandha bab anyar kanggo museum independen.

Seni Modern & Kontemporer

Sawise sukses ing Amsterdam, Moco negesake komitmen kanggo nampilake karya ikonik dening seniman terkenal internasional lan bintang-bintang sing lagi munggah. Moco Amsterdam pisanan dibukak ing wulan April 2016. Dina iki, Museum Moco Amsterdam wis nampani meh 2 yuta pengunjung saka 120 negara liyane. Kanggo akeh pengunjung, Moco minangka titik mlebu ing jagad seni. Kita bangga nyambut gawe karo pamirsa sing umume enom sing ngunjungi kita lan seneng banget karo seni kaping pisanan.

Nalika dideleng

Moco Barcelona nduwe karya seni saka Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Banksy, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Hayden Kays, Yayoi Kusama, David LaChapelle, Takashi Murakami, & Liyane! Seni immersive pengalaman digital saka teamLab, Les Fantômes, lan Studio Irma.

Pameran Khusus:

  • Esplendor de la Noche by Guillermo Lorca: Moco nampilake pertunjukan solo Eropa pertama saka seniman Chili kontemporer ing acara sing nyampur sulap lan realisme. Ditata dening Simon de Pury, pelelang legendaris, dealer seni lan salah sawijining tokoh terkenal ing dunia seni.
  • TeamLab: Seni Immersive Digital
  • Ruang pameran pertama Eropa kanggo fenomena NFT.

Museum Moco Barcelona 

Dumunung ing c / Montcada 25 ing Barcelona. Moco Museum njupuk papan Palacio Cervelló, biyen dadi papan dununge pribadi kulawarga Cervelló sing mulya nganti abad kaping 18. Wiwit Abad Pertengahan nganti 20 taunth Abad, bangsawan, sudagar, lan kraton tetep nyekel situs sejarah iki. Kanthi hormat banget kanggo bangunan sing ana, Studio Pulsen pulih esensi asli Palacio Cervelló - adaptasi karo kabutuhan Museum Moco kanggo nggawe ruang modern lan kontemporer sing apik. 

Pengambilalihan ruang iki nggambarake inisiatif pertama Moco, nalika njupuk ruang Villa Alsberg (b. 1904) ing Amsterdam - sawijining bangunan kanthi historis kanggo para elit istimewa. Sawise maneh, Museum Moco ngganti energi ruang eksklusif kanggo nampani kabeh wong. Nanging, Amsterdam wis dadi cilik banget kanggo mujudake kabeh impen sing paling liar, lan papan pameran diwatesi. Ana luwih akeh seni sing pengin dituduhake lan akeh crita liyane. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar