SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Kemitraan Delta karo TSA streamline check-in, keamanan ing hub Atlanta

Kemitraan Delta karo TSA streamline check-in, keamanan ing hub Atlanta
Kemitraan Delta karo TSA streamline check-in, keamanan ing hub Atlanta
ditulis dening Harry Johnson

Opsi utama industri kanggo pelanggan Delta's TSA PreCheck nggunakake teknologi pangenalan wajah kanggo nglancarake pengalaman bandara saka pinggir dalan menyang gerbang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Teknologi anyar nawakake pelanggan cara sing luwih efisien kanggo navigasi bandara - tanpa nuduhake tiket pesawat utawa ID pamrentah fisik.
  • Identitas digital pelanggan kalebu nomer paspor lan TSA PreCheck utawa Nomer Wisatawan sing Dikenal Global Entri lan diverifikasi nganggo teknologi pangenalan wajah.
  • Piranti pangenalan rai pisanan bakal katon ing Checkpoint Keamanan Selatan Atlanta ing minggu ngarep.

Penumpang maskapai sing duwe keanggotaan TSA PreCheck lan nomer Delta SkyMiles, bisa uga duwe pilihan kanggo nemu perjalanan bandara sing cepet ing Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Pisanan diluncurake ing pos pemeriksaan keamanan Detroit ing wiwitan taun 2021, Delta Air Lines'Pengalaman identitas digital minangka industri pertama ing kemitraan eksklusif karo TSA PreCheck. Pengalaman kasebut berkembang dadi Atlanta, nawakake pelanggan cara sing luwih efisien kanggo navigasi bandara - tanpa nuduhake tiket pesawat utawa ID pamrentah fisik. Kanthi mung ndeleng kamera, pelanggan sing nduweni kualifikasi lan milih bisa mriksa tas kanthi gampang lan efisien, ngliwati TSA PreCheck baris keamanan lan numpak pesawat.

Identitas digital pelanggan kalebu nomer paspor lan TSA Nomer Travel PreCheck utawa Global Entry sing Dikenal lan wis diverifikasi nganggo teknologi pangenalan rai, sing negesake identitas lelungan ing titik sentuhan bandara. Piranti pangenalan rai pisanan bakal katon ing AtlantaCheckpoint Keamanan Selatan ing minggu ngarep lan bakal berkembang kanggo milih drop drop lan boarding board sadurunge pungkasan taun. Delta Air Lines tujuane kanggo nggedhekake pusat tambahan ing taun ngarep kanggo njamin pengalaman lelungan tanpa tutul ing jaringan kita.

"Ekspansi identitas digital eksklusif ndadekake Delta luwih cedhak kanggo nggayuh visi nggawe lelungan sing luwih pribadi lan gegandhengan," ujare Byron Merritt, Delta Air Lines'Wakil Presiden Desain Pengalaman Merek. "Tujuane kita kanggo nggawe momen penting kaya keamanan lan check-in dadi pengalaman sing mulus yaiku menehi wektu lan fokus maneh ing wektu sing disenengi para pelanggan. Inovasi kaya identitas digital dileksanakake kanthi tujuan kanggo ngowahi pengalaman lelungan sing kohesif dadi lelungan sing bisa diarepake para pelanggan. ”

Ing loro Atlanta lan Detroit, identitas digital domestik dibangun ing pilihan pangenalan rai Delta sing wis ana kanggo lelungan internasional, sing Delta wiwit nyoba luwih saka limang taun kepungkur lan pungkasane diluncurake karo terminal biometrik pertama ing Atlanta ing taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Mung kudu golek sejarah lan saiki negara-negara liyane… ”Penak” lan “pitulung kanggo para pelanggan” yaiku cara China adol pengenalan wajah ing “kutha cerdas” lan sistem rating skor kredit kanggo ng-perbudakan warga negara ..