SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Seychelles Saiki Ora Ana Dhaptar Abang ing Inggris

Seychelles saka Daftar Abang UK
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles teka ing dhaptar abang ing Inggris sing menehi tandha langkah sabanjure kanggo pulih pariwisata tujuan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kantor Luar Negeri, Persemakmuran & Pengembangan wis menehi saran babagan kabeh, nanging kudu lelungan menyang 47 tujuan kalebu Seychelles.
  2. Pelancong bakal bisa entuk asuransi kanggo tujuan kasebut, lan vaksin ora dibutuhake maneh kanggo njupuk tes PCR utawa karantina.
  3. Iki bakal menehi dorongan menyang tujuan uga maskapai penerbangan lan mitra industri lelungan.

Efektif jam 4 esuk GMT, Senin, 11 Oktober 2021, para turis saka Inggris, pasar sumber pariwisata utama Seychelles kaping telu, bisa maneh ngunjungi tujuan pulau Samudra Hindia karo para turis sing bisa entuk asuransi kanggo tujuan kasebut lan vaksin ora dibutuhake maneh. kanggo njupuk tes PCR utawa karantina ing hotel sing wis disetujoni nalika mulih.

Kantor Luar Negeri, Komanwel & Pangembangan (FCDO) wis menehi saran babagan kabeh tujuan lelungan menyang 47 tujuan kalebu Seychelles minangka bagean saka sistem sing disederhanakake kanggo lelungan internasional sing wis ndeleng penggantian sistem lampu lalu lintas kanthi dhaptar abang siji, lan nyuda persyaratan tes kanggo para plancong sing wis divaksinasi kanthi layak.

Logo Seychelles 2021

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Sylvestre Radegonde, nampi sambutan kasebut sing bakal teka sadurunge preinan setengah musim lan musim salju. "Milih dhaptar abang ing Inggris minangka tonggak penting liyane kanggo mbalekake industri pariwisata Seychelles, lan bakal menehi dorongan menyang tujuan uga maskapai penerbangan lan mitra industri lelungan. Kita remen nampi pengunjung Inggris, kulawarga lan bulan madu bali menyang pulau sing apik. Inggris wis mesthi dadi pasar sing kuat kanggo Seychelles, rangking nomer telu ing taun 2019 kanthi 29,872 pengunjung, lan kita yakin manawa kanthi warta gedhe iki, kita bakal miwiti ndeleng maneh kanthi akeh. Kanthi protokol kesehatan lan safety sing diadopsi dening operator pariwisata lan perusahaan sing wis nampa sertifikasi COVID-19 sing aman, para pengunjung mesthi bakal nemoni preinan sing aman lan nyenengake. ”

Pengunjung ing Seychelles kudu ngrampungake formulir otorisasi lelungan ing kene lan nuduhake bukti tes PCR negatif 72 jam sadurunge lelungan menyang tujuan.

Seychelles minangka salah sawijining tujuan pertama sing mbukak kabeh pengunjung tanpa preduli status vaksinasi Maret pungkasan sawise program vaksin sing ketat sing nyumurupi sebagian besar penduduk divaksinasi. Saiki wis diwiwiti nyuntikake dosis penguat vaksin PfizerBioNTech kanggo wong diwasa uga remaja vaksinasi. Jumlah COVID-19 kasus wis mudhun banget ing sawetara minggu kepungkur lan ana sawetara kasus sing kedadeyan ing antarane turis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar