SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata USA Breaking News

IMEX Amerika Nggoleki Masa Depan Kanthi Tujuan lan Positifitas

Amerika IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Countdown aktif! IMEX America mbukak sawetara minggu kanthi nggawa macem-macem kesempatan bisnis, sesi sinau lan kasempatan kanggo industri - pungkasane - sambung maneh. Acara kasebut, sing diselenggarakake tanggal 9-11 November ing Las Vegas, nduweni akeh fitur anyar lan program pembelajaran kanthi langsung dibentuk dening pandemi kanthi sesi babagan cara nggawe positif kanthi masa depan sing luwih cerah. Reuni kanggo industri acara bisnis bakal dadi istimewa nalika IMEX Amerika ngrayakake edhisi kaping 10 uga omah anyar, Teluk Mandalay.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Para pembeli bisa ketemu karo pemasok global sing kalebu kabeh sektor industri ing IMEX Amerika.
  2. Cedhak 3,000 pembeli sing dikonfirmasi dikonfirmasi nggunakake IMEX Amerika minangka platform kanggo miwiti bisnis.
  3. Tim IMEX wis nggawe program pendhidhikan sing komprehensif sing bakal menehi gambaran babagan masa depan sektor kasebut lan cara nggawe maju kanthi positif.

Saklawasé 3,000 panuku tuan rumah saiki dikonfirmasi saka saindenging Amerika Utara lan saindenging jagad, plus atusan pembeli pamiarso - umume saka AS - kabeh nggunakake IMEX Amerika minangka platform kanggo miwiti bisnis. Bisnis tetep dadi target utama lan para pembeli bisa ketemu karo para pemasok global sing kalebu kabeh sektor industri.

Iki kalebu tujuan Eropa, Austria, Belgia, Republik Ceko, Kroasia, Prancis, Jerman, Yunani, Italia, Irlandia, Malta, Walanda, Portugal, Spanyol, Swiss, Skandinavia, lan Inggris. Australia, Korea, Jepang, Selandia Baru, lan Singapura kalebu salah sawijining negara Asia-Pasifik sing dikonfirmasi bareng karo Kenya, Maroko, Rwanda, lan Afrika Selatan saka Afrika. Saka Atlanta lan Calgary menyang LA lan Vancouver, peserta pameran AS lan Kanada saiki dileksanakake. Dheweke gabung karo akeh tujuan ing Amerika Latin kalebu Argentina, Brasil, Kolombia, Kosta Rika, Ekuador, Meksiko, lan liya-liyane.

Kabeh merek hotel internasional utama nekani plus hotel butik sing luwih cilik, lan jumlah pemasok teknologi saiki saya gedhe. Ngarep-arep bisa ndeleng Cvent, EventsAIR, Hopin, Swapcard, RainFocus, lan MeetingPlay.

Tujuan & Positif

Ngelingi manawa katrampilan kudu nganyari sawise taun tantangan, tim IMEX wis nggawe program pendhidhikan sing komprehensif sing bakal menehi gambaran babagan masa depan sektor kasebut lan cara nggawe maju kanthi positif. Program sinau gratis ing IMEX America diluncurake karo Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November sing kalebu pendhidhikan khusus kanggo asosiasi, profesional korporat lan agensi. Pendhidhikan diterusake kanthi serangkaian lokakarya, tabel topik lan seminar panas sajrone telung dina acara - kabeh dirancang kanggo ngatasi macem-macem gaya pembelajaran. Sesi diatur dadi trek anyar, kalebu Kreativitas komunikasi, Bhineka lan aksesibilitas, Inovasi lan teknologi; Pemulihan bisnis, negosiasi Kontrak, branding pribadi, lan Keberlanjutan. 

Tim Hilton ngrembug babagan praktik paling apik sing dianut sajrone taun kepungkur Pemulihan sing tujuane - Solusi sing nyata kanggo nggawe lan ngaktifake acara ing jagad pasca pandemi. Marin Bright saka Smart Meetings nuduhake "manual sukses COVID" sing kalebu produksi siaran, esensial kontrak lan strategi komunikasi ing Lapisan perak: Nemu pelajaran para profesional wiwit jaman COVID. Tim Maritz bakal nemokake sing sinau babagan pandemi lan rinci babagan cara teknologi anyar bisa ndhukung acara ing mangsa ngarep Gangguan nalika pemulihan: Maritz nyipta pengalaman acara liwat teknologi inovatif.

Kepiye cara mbayangake rapat lan acara liwat pengalaman virtual? Yaiku pitakon sing ditakokake Derrick Johnson ing sesi kasebutMisi kritis: Masa depan pengalaman ing jaman digital kanthi tips babagan cara supaya para pamirsa "terganggu digital". Campuran digital karo fisik minangka fokus Acara Hybrid nyebrang pamisahan kanggo pengalaman fisik lan digital sing dituduhake.  Ing sesi iki, Dax Callner, Direktur Strategi ing Smyle, nuduhake ide sing bisa ditindakake kanggo nggawe pengalaman lan jaringan bareng kanggo para peserta sing gabung online (URL) lan ing setelan fisik (IRL).

Dialog keragaman

Wis tekan waktune kanggo ngilangi bias lan nganut macem-macem - lan industri acara bisnis dadi conto sing apik. Mula, keragaman nggawe utas inti ing pendhidhikan, acara, lan fitur-fitur anyar IMEX Amerika.

She Means Business, acara gabungan IMEX lan majalah tw, didhukung MPI, nyinau macem-macem, kesetaraan gender lan pemberdayaan wanita. Nalika nerangake masalah kasebut, wanita lan pria asring ngobrol babagan siji liyane, nanging ora beda-beda. Iki disetel kanggo ngganti Pilihan wanita: Obrolan babagan keragaman lan kesetaraan gender ing ngendi Michelle Mason lan konsultan ASAE, Courtney Stanley, ngundang wong loro kanggo dialog. Uga ana kesempatan kanggo gabung karo klompok diskusi cilik karo wanita sing dadi jejak ing lapangan. Ashly Balding, Hotel Mewah Associated Internasional; Meg Fasy, AcaraGIG; Tracy Stuckrath, berkembang! rapat & acara; Juliet Tripp, Watch Kimia; lan Nisha Kharé Biografi Manungsa bakal dituduhake Pelajaran kepemimpinan saka pimpinan wanita.

Sesi pendhidhikan njelajah unsur-unsur keragaman liyane kalebu Nglumpukake wong sing ora duwe kabisan ing rapat lan acara langsung saka wong lan virtual lan Nindakake karya: Keragaman ras ing industri acara ing endi Elena Clowes Cheerful Twentyfirst rinci babagan temuan makalah riset agensi babagan keragaman ras.

anyar IMEX | Wong EIC & Desa Planet ing lantai pertunjukan bakal menangake kelestarian, keragaman, pengaruh sosial lan menehi bali. Mitra kalebu LGBTMPA, ECPAT USA, Masalah Keanekaragaman Pariwisata, Dana Industri Rapat, Bisnis Rata-rata Rapat, Yayasan SEARCH, Yayasan Ndhuwur & Beyond, lan ngresiki jagad. KHL Group uga bakal ngundang para pamiarso kanggo mbangun Klub - papan dolanan khusus kanggo bocah sing lara lan kanca sekolah.

Acara sosial menehi kesan hebat lan kaget 

Nalika acara kasebut tetep dadi pusat bisnis lan pembelajaran, uga akeh kesempatan kanggo nyambung ing njaba jubin pertunjukan. Tur bespoke nyedhiyakake paling endhek ing Las Vegas minangka panganan sing paling apik, pengalaman misteri utawa trek utama ing rong papan ikonis: Istana Kaisar lan Teluk Mandalay. Uga ana sebab perayaan ing acara sore Site Nite sing kedadeyan ing Resorts World anyar, acara Rendezvous tandatangan MPI Foundation ing Drais lan Hall of Leader EIC ing MGM Grand.

"Akeh wong sing ngarani IMEX Amerika 'mulih kanggo industri, 'lan kita ora sabar ngenteni maneh komunitas kita sing bakal dadi reuni sing istimewa. Bubar bali saka plancongan menyang Las Vegas, aku wis ndeleng kepiye cara kerjane cedhak karo mitra - kalebu kutha tuan rumah lan papan anyar - kanggo nuduhake acara sing aman nanging ora steril. Para pamiarso bisa ngarepake sentuhan IMEX klasik minangka bagean saka pengalaman pertunjukan, "Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngringkes.

IMEX America kedadeyan tanggal 9-11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi dina Senin Cerdas, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene. Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.  

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

# IMEX21  

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar