SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Kuliner Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Laporan proyek AS: Pamulihan ora adil kanggo Leisure and Hospitality

Laporan proyek AS: Pamulihan ora adil kanggo Leisure and Hospitality
Laporan proyek AS: Pamulihan ora adil kanggo Leisure and Hospitality
ditulis dening Harry Johnson

Masih akeh kebutuhan kanggo Kongres nyedhiyakake tambahan federal lan insentif kanggo nyengkuyung bisnis sing gumantung karo lelungan nganti bisa pulih - sing mbutuhake lelungan bisnis uga lelungan mlebu internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Laporan lowongan kerja September sing kecewa wis dirilis dening Biro Statistik Tenaga Kerja AS.
  • Sektor Kenyamanan lan Perhotelan AS nyumurupi sawetara proyek sing ditambahake ing wulan September.
  • Keuntungan sing ora rata umume diarani varian virus sing kena pengaruh lelungan ing pungkasan musim panas.

Plancongan AS nerbitake pratelan ing ngisor iki dina iki babagan laporan lowongan kerja September sing dirilis dening Biro Statistik Tenaga Kerja AS:

"Analisis lapangan kerja saiki nuduhake pemulihan sing ora merata kanggo sektor Leisure and Hospitality sing penting banget, sing nyumurupi sawetara proyek ditambahake ing wulan September (mung 74,000) dibandhingake karo wulan-wulan sadurunge sing atusan ewu proyek pulih. Keuntungan sing ora rata iki umume diarani varian virus sing kena pengaruh lelungan ing pungkasan musim panas.

"Ana isih perlu banget kanggo Kongres kanggo menehi pitulung federal tambahan lan insentif kanggo nyengkuyung bisnis sing gumantung karo lelungan nganti bisa pulih - sing mbutuhake lelungan bisnis uga lelungan mlebu internasional."

Miturut laporan lowongan kerja September, ekonomi AS nggawe lapangan kerja kanthi luwih alon tinimbang sing diarepake ing wulan September, tandha pesimis babagan kahanan ekonomi sanajan total ditahan kanthi mandheg ing pamrentahan pamrentah.

Gaji nonfarm mundhak mung 194,000 ing wulan kasebut, dibandhingake karo perkiraan Dow Jones 500,000, yaiku Departemen Tenaga Kerja kacarita.

Sanajan pegaweane ringkih, upah saya mundhak. Keuntungan saben wulan 0.6% nyebabake kenaikan taun dadi 4.6% amarga perusahaan nggunakake kenaikan upah kanggo nglawan kekurangan tenaga kerja sing terus-terusan. Tenaga kerja sing kasedhiya nolak 183,000 ing wulan September lan isin 3.1 yuta ing wulan Februari 2020, sadurunge pandemi diumumake.

Laporan kasebut teka ing wektu sing penting kanggo perekonomian, kanthi data pungkasan nuduhake belanja konsumen sing mantep sanajan ana kenaikan rega, tuwuhing sektor manufaktur lan layanan, lan biaya perumahan sing mundhak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar