SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

UPDATE: Kisah United Airlines Ora Kira Ngipi elek COVID-19 Terus

ditulis dening Juergen T Steinmetz

50 penumpang sing miber ing penerbangan United Airlines 3742 saka Chicago menyang Milwaukee, sing dioperasikake dening Air Wisconsin, dina Senin bakal dadi ragu yen kontrak COVID-19. Penerbangan iki kudune ora diidini lunga, lan iki dikonfirmasi pramugari lan kapten ora aman.

Print Friendly, PDF & Email

Update

  • FAA ngrambah eTurboNews lan ngakoni masalah kasebut.
  • FAA marang eTurboNews kalorone Sistem Penyejuk Udara pecah lan umume mokal pesawat mabur karo penumpang, nanging ora ilegal
  • FAA marang eTurboNews manawa loopole bisa dideteksi amarga crita iki. Apa sing apik ing jaman non pandemi, bisa uga ora aman nalika pandemi. Nganyari liyane bakal teka

  • Penerbangan komuter United Airlines ing endi filtrasi udara dipateni amarga kerusakan diidini mabur.
  • Masalah iki dingerteni sadurunge lepas landas lan ora digatekake.
  • United Airlines UA 3742 saka Chicago menyang Milwaukee tanggal 4 Oktober.
  • Scott Kirby, CEO United Airlines, ujar ing Juli 2020: "Kita ngerti lingkungan ing pesawat aman, amarga aliran udara dirancang kanggo minimalake panularan penyakit, mula luwih cepet nggawe aliran udara liwat sistem filtrasi HEPA, luwih apik kanggo kru lan pelanggan. Kualitas udara, dikombinasikake karo kabijakan topeng sing ketat lan permukaan sing biasa diinfeksi, minangka blok bangunan kanggo nyegah panyebaran COVID-19 ing pesawat. ” 

    Ngganggu nalika ndeleng manawa maskapai sing padha ora nggatekake apa sing dipuji dening CEO minangka cara kanggo ngoperasikake maskapai kanthi aman sajrone pandemi kasebut.

    Pangopènan United Airlines ing Chicago nyengkuyung kapten sing mabur UA 3742 supaya bisa ngerti yen sistem filter udara ora bisa digunakake ing pesawat singkat iki menyang Milwaukee. Alesanipun: Pangopènan Air Wisconsin ana ing Milwaukee - ora preduli para penumpang.

    UA 3742 dioperasikake maskapai komuter berbasis Milwaukee Air Wisconsin, nggunakake CL 65, sing katon dadi pesawat CRJ 200. Kanadair CL 65 minangka pesawat 50 kursi sing dibangun dening Bombardier sing berbasis ing Quebec, antara taun 1992 nganti 2006.

    Kapan eTurboNews diarani dhukungan teknis Bombardier, publikasi iki dikandhani manawa pesawat wis tuwa banget kanggo duwe dhukungan online saiki.

    Thanks kanggo Saringan udara partikel (HEPA) efisiensi tingkat tinggi rumah sakit, mayoritas partikel (kalebu kuman lan tetesan pernapasan virus) dicopot saka udhara kabin maskapai modern kanthi interval reguler amarga siklus saya diganti lan diganti hawa seger. Iki kedadeyan ing kabeh pesawat sing luwih gedhe tinimbang jet regional 50 kursi, sanajan sawetara maskapai investasi ing teknologi filtrasi HEPA ing pesawat kasebut.

    Sing jelas, yen ora ana sirkulasi udara nalika mabur penumpang, iki bakal ndadekake penumpang lan kru ing bebaya bisa nyekel kuman, kayata COVID-19. eTurboNews nyedhaki pengacara penerbangan Lee ing New York, lan VJ P, mantan VP Etihad Airways kanggo ngonfirmasi iki.

    Disaranake supaya adoh 6 kaki saka penumpang sabanjure, sing mesthi wae mokal ing pesawat komersial apa wae, khusus ing jet komuter sing wis dipesen, kayata UA 3742 tanggal 4 Oktober.

    Tanpa jarak sosial, filtrasi udara sing tepat bisa dadi siji-sijine sing bisa ana ing antarane penumpang lan virus.

    Ing UA 3742 sing dioperasikake saka Chicago O'Hare menyang Milwaukee tanggal 4 Oktober, staf darat United Airlines ngumumake ing area asrama, yen hawa bakal dadi panas ing pesawat amarga AC ora disetel. Ora ana katrangan yen kabeh sistem ventilasi ora ana, lan bakal ndadekake penumpang uga kru rentan kena virus corona utawa penyakit udara liyane.

    UA 3742 taksi menyang landasan pacu ing Chicago, lan suhu sing ana ing kana wis kepanas, saengga para penumpang wiwit kringet, lan sawetara liyane wiwit watuk.

    Sistem sirkulasi udara ora nate teka, nanging sing ironis, pramugari kanthi bangga nerangake rezim pembersih United Airlines sing anyar.

    Nalika takon kanthi pribadi, pramugari sing padha ngandhani eTurboNews dheweke wedi yen ana ing pesawat kasebut lan dijanjeni nalika mabur sadurunge, sistem ventilasi bakal ditangani ing Chicago. Dheweke ujar manawa dheweke gelem setuju terus menyang Milwaukee, sing uga dadi omahé, lan ujar manawa dheweke ora bakal bali kerja kanggo mabur ing pesawat iki maneh.

    eTurboNews bola-bali nyedhaki United Airlines lan Air Wisconsin kanggo njaluk klarifikasi apa filter kasebut digunakake sajrone pesawat iki. Ora ana tanggepan saka salah siji.

    Jebule ing Chicago, hub UA, pangopènan United Airlines ora pengin ngrampungake masalah kasebut lan menehi saran supaya penerbangan menyang Milwaukee bisa dioperasikake, saengga pesawat kasebut bisa didandani ing Milwaukee, markas utama Air Wisconsin.

    eTurboNews ngobrol karo pilot sawise mlebu lan takon apa aman kanggo mbukak pesawat sing wis dipesen kanthi sistem ventilasi sing ora berfungsi sajrone pandemi. Pilot ngakoni eTurboNews ora, lan dheweke njaluk ngapura.

    Penumpang liyane ujar manawa dheweke dadi pensiunan kapten lan nesu yen kapten Air Wisconsin ngoperasikake pesawat iki.

    eTurboNews kaping pirang-pirang tekan United Airlines kanggo nemokake manawa penumpang sing mabur kasebut bisa dilacak, nanging ora ana tanggepan maneh.

    eTurboNews uga nyedhaki United Airlines sing njaluk penjelasan. Hubungan media marang eTurboNews, ora ana insiden sing mlebu ing pesawat iki.

    Layanan pelanggan UA ujar, iki dudu masalah penting amarga mung penerbangan sing cendhak banget, nanging bakal menehi 5,000 miles flyer asring kanggo "rasa ora nyaman."

    Wong lanang kanthi jeneng "Chris" sing diajak ngobrol eTurboNews penerbit Juergen Steinmetz. Dheweke ujar manawa dheweke dadi VP Keamanan Perusahaan kanggo Air Wisconsin. Dheweke ngakoni kedadeyan kasebut lan njaluk ngapura. Dheweke janji bakal bali menyang eTN kanthi rincian liyane. Ora kedadeyan, nanging Air Wisconsin ngirim email tanpa jeneng kontak utawa teken.

    Gegayutan karo pengalaman paling anyar babagan penerbangan 3742 kanthi layanan saka Chicago menyang Milwaukee. Keamanan minangka prioritas nomer siji ing Air Wisconsin.

    Pesawat kasebut nemokake kriteria airworthness FAA lan kru kami, kanthi konsultasi karo ahli perawatan, njamin penerbangan kasebut aman dioperasikake. Nuwun sewu amarga ana rasa nyaman sing sampeyan alami nalika pesawat lan matur nuwun amarga sampeyan wis ngerteni perkara iki.

    Print Friendly, PDF & Email

    About penulis

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
    Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

    Ninggalake Komentar

    2 Komentar

    • Dhumateng L.Lazuli
      Cukup kanggo njlentrehake komentar sampeyan.
      Layanan pelanggan United Airlines 1K marang aku ing telpon tindakake kaping pindho yen dheweke menehi ganti rugi 5 mil. Aku nanggapi, aku ora entuk ganti rugi, nanging panjelasan lan pengin ndeleng manawa UA nglacak penumpang ing kapal.
      Wanita saka pelanggan 1 K ing telpon direkam iki ujar manawa iki mung penerbangan jangka pendek lan ora ana maneh kompensasi sing bisa diidini kanggo nglirwakake kuwatirku.

      Aku takon karo wong sing ana hubungane media kanggo menehi tanggepan. Sawise 5 email tindakake, siji-sijine respon sing ditampa yaiku sing diterbitake lan saka udhara Wisconsin.

      Aku ngomong karo Chris VP keamanan saka
      Air Wisconsin sing ngerti masalah kasebut lan janji bakal bali maneh - dheweke ora nate nuli.

    • Dadi akeh ing kene kanggo ngundang BS. A. Dudu pesawat utawa kru Serikat, nanging maskapai penerbangan. B. Yen pangopènan ngelingake Kapten kenapa ora ana laporan tertulis babagan sistem sing rusak? C. Aku sangsi manawa ana ing manajemen United sing bakal nate ngomong karo pers yen iki "ora masalah" amarga iku pesawat singkat. Saben crita ana loro lan siji iki bolongan.