Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

UK Saiki Ngangkat Penasihat Perjalanan Nyegah Plancongan Non-Penting menyang Jamaika

Jamaika panjaluk para plancong AS
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett nampani kabar manawa Pamrentah Inggris wis ngundurake saran babagan kabeh lelungan sing ora penting menyang Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Adhedhasar penilaian risiko saiki sing ana gandhengane karo COVID-19, Inggris ngilangi watesan perjalanan ing Jamaika.
  2. Pasar UK penting banget ing Jamaika, saengga negara kasebut antisipasi maneh para tamu saka Inggris maneh.
  3. Koridor Ketahanan Pariwisata Jamaika wis efektif banget, lan negara kasebut pengin para wisatawan rumangsa aman lan manteb nalika ngunjungi.

Pangembangan kasebut ditindakake sawise Kantor Luar Negeri, Persemakmuran & Pembangunan Inggris, nerbitake pembaruan awal dina iki, ngilangi watesan sing ana gandhengane karo COVID-19 adhedhasar penilaian risiko sing ana gandhengane karo pandemi saiki.

Miturut pengumuman kasebut, TUI, perusahaan pariwisata paling gedhe ing donya, diarepake bakal miwiti maneh penerbangan menyang pulau kasebut wulan iki, sawise nundha dheweke ing wulan Agustus amarga saka pamrayoga Pamrentah Inggris marang warga babagan lelungan sing ora penting menyang pulau kasebut amarga COVID -19 ancaman.

bartlett
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Nalika nampani Menteri Berita, Bartlett, nyathet manawa "iki bakal menehi dorongan sing dibutuhake banget kanggo sektor pariwisata lan temtu bakal mupangate ekonomi. " 

"Pengumuman dina iki minangka pangembangan utama kanggo Industri pariwisata Jamaika. Kanggo kita ing Jamaika, pasar UK iku penting banget, mula kita ngarep-arep maneh nampani para tamu saka Inggris menyang papan sing dituju. Pengumuman kasebut bakal mbiyantu bahan bakar teka saka pasar kasebut lan mbantu nyurung pemulihan sektor pariwisata lan ekonomi Jamaika, "jarene. 

"Penerbangan lan layanan tur TUI uga bakal diluncurake, yaiku woro-woro sing disambut dening para pemangku kepentingan sing gumantung banget karo klompok global utama iki, sing dadi operator turis Inggris paling gedhe ing Jamaika," ujare Bartlett.

"Aku pengin njamin para pengunjung saka Inggris, manawa Jamaika minangka tujuan sing aman. Koridor Ketahanan Pariwisata kita efektif banget lan ngalami tingkat infeksi sing sithik banget. Prioritas utama kita yaiku kanggo nggawe kapercayan lelungan. Kita pengin para lelungan rumangsa aman lan manteb ing ati nalika ngunjungi, lan uga bakal duwe pengalaman sing ora bisa dielingi, ”ujare. 

TUI minangka klompok pariwisata paling misuwur ing donya. Portofolio jembar sing diklumpukake ing payung Grup kalebu operator tur sing kuwat, udakara 1,600 agensi plancongan lan portal online terkemuka, limang maskapai penerbangan udakara 150 pesawat, udakara 400 hotel, udakara 15 kapal pesiar lan akeh agensi mlebu ing kabeh tujuan plancongan utama ing saindenging jagad. . Isine kabeh rantai nilai pariwisata ing sangisore atap.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar