Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

IMEX Sing Mimpin ing Rapat Eropa lan Perjalanan Konvensi

Amerika IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mimpin ing mangsa ngarep rapat-rapat lan industri konvensi, MMGY Hills Balfour lan MMGY Travel Intelligence Europe kolaborasi karo pimpinan industri kelas berat kelas berat lan MICE, IMEX, kanggo ngrancang lan nganakake survey 2021/22 kanthi judhul "Potret Rapat Eropa lan Perjalanan Konvensi: Perspektif saka para turis lan profesional perencanaan. ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. Survei iki dirancang kanggo mriksa ora mung sentimen perancang, nanging uga penting, maksud lan pilihan para pamiarsa.
  2. Iki bakal mbantu nuntun keputusan babagan investasi, anggaran pemasaran, strategi pertumbuhan sakabehe, lan pembangunan.
  3. Survei kasebut bakal menehi pemahaman sing jelas, lengkap, lan tepat wektu babagan rapat lan konvensi Eropa saiki lan mbesuk.

Sing pertama digawe ing Eropa, survey iki dirancang kanggo mriksa luwih saka paramèter sing wis ana, ora mung mriksa sentimen perancang nanging uga penting, maksud lan pilihan para pamiarsa. Tujuan Eropa lan global uga para pemangku kepentingan industri pariwisata duwe kesempatan kanggo ngasilake pemulihan ing komunitas kasebut, adhedhasar kapan lan kepiye industri rapat bali saka COVID-19. Survei iki bakal mbantu nuntun keputusan babagan investasi, anggaran pemasaran, strategi pengembangan lan pengembangan sakabehe kanthi menehi pangerten sing jelas, lengkap lan tepat wektu babagan rapat lan konvensi Eropa saiki lan ing mangsa.

Potret Rapat Eropa lan Perjalanan Konvensi

Kaya sing disorot ing survey anyar AS ing MMGY Travel Intelligence, bisa uga ana beda antarane persepsi lan prilaku ing antarane para perencana lan pamiarsa. Eropa minangka kantor pusat sawetara penyelenggara acara bisnis global sing paling penting lan, kanthi wawasan sing luar biasa sing diwenehake saka survey iki, tujuan bisa muncul kanthi yakin karo pemahaman lan babagan lanskap MICE sing metu ing Eropa ing pirang-pirang wulan lan taun ngarep.

Ngomentari survey AS, Butch Spyridon, Presiden lan CEO Nashville Convention & Visitors Corporation (NCVC), ujar: "Survei Rapat & Konvensi sing ditindakake dening MMGY Travel Intelligence ngumumake gambaran asli lanskap industri lan menehi wawasan sing penting babagan Pola pikir US lan para pamiarsa. Kanthi pitulung data sing akurat iki, Nashville bisa nggawe strategi M&C sing luwih mantep, relevan lan bisa diterusake, ngewangi reposisi lan nyengkuyung penawaran maneh menyang pasar. "

Carina Bauer, IMEX CEO Grup, komentar: "Nalika rapat lan industri acara Eropa nemtokake 'bangunan maju luwih apik,' temuan riset iki bakal menehi perspektif lan informasi bisnis sing didhasarake kanthi data sing apik lan representatif. Kita kabeh duwe pangerten visceral saka ngendi lan apa sing kita lakoni sajrone rong taun kepungkur. Panliten iki pengin ngandhani gambaran sing luwih jelas babagan tujuane. "

Diterusake kanggo para perancang ing saindenging Eropa lan pamiarsa ing Inggris, Jerman, Prancis lan Walanda, survey bakal ditindakake kanthi rong gelombang: sing pertama ing Q4 2021 lan sing nomer loro ing Q1 2022.

Iki bakal ngatasi topik sing relevan lan tepat wektu kayata:

● Kepiye perasaan para pamiarsa babagan rapat virtual lan hibrida lan kepiye anggone mikir prilaku kasebut bisa dialami taun 2022 lan liyane?

● Tujuan konferensi apa sing narik kawigaten para pamiarsa sing maju lan kepiye preferensi kasebut diganti amarga COVID-19?

● Apa segmen industri tartamtu luwih seneng tinimbang segmen industri liyane supaya tetep padha karo sing ditindakake sadurunge COVID-19?

● Apa isi, papan lan / utawa insentif apa sing cukup meksa para pamiarsa supaya njupuk keputusan kanggo plancongan?

● Apa alangan, kajaba masalah kesehatan lan keamanan sing jelas, sing kudu diilangi utawa diringanake?

● Segmen rapat apa (kayata SMERF, asosiasi, korporat, lsp) sing diarepake para perencana supaya pulih dhisik lan apa sing diarepake timeline?

● Kepiye organisasi pemasaran lan manajemen tujuan bisa luwih cocog karo kabutuhan rapat rapat saiki lan mbesuk?

● Kepiye pengaruh fasilitas utawa logistik ing ngrancang klompok, lan langkah-langkah keamanan apa sing penting kanggo para perencana lan pamiarsa?

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar