SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hawaii 6.1 Gempa bumi dirasakake ing kabeh Pulo

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora asring kedadeyan yen gempa bumi ing Negara Bagian Hawaii dirasakake ing kabeh pulau.
Sore iki ana sing gedhe tekan kidul Pulo Besar Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gempa 6.1 diukur ing sisih kidul Pulo Besar Hawaii awan mau
  • Pusat epik gempa kasebut ana 17 km ing sisih kidul Pulo Besar Hawaii, nanging dirasakake ing saindenging Negara
  • Kabeh bandara lan pelabuhan ing Negara Bagian Hawaii operasional

Pulo Gedhe, apamaneh sawise wabah gunung geni kasebut dikenal amarga ana gempa bumi sing luwih cilik.

Saiki, 6.1 minangka kekuwatan sing meh ora bisa diukur ing Aloha Negara.

Warga lan pengunjung tekan Honolulu nglaporake ana gempa bumi awan iki.

Ora ana laporan babagan cedera utawa kerusakan gedhe ing wektu iki.

Ora ana tandha-tandha tsunami sing dipicu, nanging USGS ngawasi kahanan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar