SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bahama duwe Posisi sing Apik kanggo Entuk Mupangat Saka Segmen Investasi lan Multikultural

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bahama bisa dadi negara sing cocog kanggo nandur modal kanggo pamilik hotel lan investor ing Afrika. Wakil Perdana Menteri Bahamas Chester Cooper nerangake sebabe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama bubar melu 25 wong kasebutth Pamilik Tahunan Investasi & Pameran Investasi & Pameran Dagang (NABHOOD) Internasional Afrika American Hotel & Kepemilikan Investasi (NABHOOD).
  • Misi Asosiasi Nasional Pamilik Hotel Ireng, Operator lan Pangembang Nasional (NABHOOD) yaiku nggawe kasugihan ing macem-macem komunitas kanthi nambah jumlah minoritas sing ngembangake, ngatur, ngoperasikake, lan duwe hotel, nalika nggedhekake kesempatan vendor lan lowongan kerja eksekutif.
  • Wakil Perdana Menteri, Yang Terhormat I. Chester Cooper menehi komentar bebarengan karo pimpinan utama liyane saka merek hotel paling apik ing wilayah Karibia. Wakil Perdana Menteri negesake kenapa investasi ing Bahama saiki optimal.

"Ing taun-taun pungkasan, Bahama wis entuk bathi nganti udakara 3 milyar dolar ing investasi langsung asing. Proyek pangembangan diwiwiti saka mega-resort, Marina lan atraksi nganti hotel butik. Kegiatan pangembangan sing terus-terusan iki minangka indikator kuwat saka siji bab - kapercayan investor, "jarene Cooper.


Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, ketemu karo Hon. Charles Washington Misick, Premier, Kapuloan Turks lan Caicos. Uga dituduhake Sekretaris Parlementer Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan, John Pinder, lan Sekretaris Tetep Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, Reginal Saunders.
Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, ditampilake nganakake rapat ing NABHOOD.

Dheweke nambahake, "We project terus pertumbuhan para pengunjung ing wulan ngarep, adhedhasar pesenan hotel sing positif. Ana peningkatan pinunjul ing pesawat udara sing didorong dening panjaluk lelungan sing gedhe. Saiki, ana penerbangan langsung utawa mandheg menyang Bahama saka saben wilayah utama ing Amerika Serikat. ”

Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, dituduhake karo Hon. Charles Washington Misick, Perdana Menteri Kepulauan Turks lan Caicos, lan pangembang hotel liyane.
Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, lan Sekretaris Parlementer Menteri Pariwisata, Investasi, & Penerbangan Bahama, John Pinder, diwawancarai dening Penerbit Majalah Ireng & Majalah Pariwisata, Sol lan Gloria Herbert.

Wakil Perdana Menteri ing pidato penutup kasebut ngajak kabeh para rawuh nandur modal ing Bahama. "Bahama wis nemtokake kabeh kondhisi utama sing bisa nyebabake pertumbuhan ekonomi, ing jangka pendek nganti menengah lan dawa. Aku ngajak sampeyan teka ing Bahama, investasi lan tuwuh bareng kita. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar