SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Koh Samui Thailand nyantai aturan mlebu kanggo pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap

Koh Samui Thailand nyantai aturan mlebu kanggo pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap
Koh Samui Thailand nyantai aturan mlebu kanggo pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Efektif tanggal 1 Oktober 2021 para turis internasional sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngunjungi Koh Samui tanpa karantina ing program 7 dina sing paling anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Program pariwisata aman Samui Plus Sandbox Thailand diluncurake wiwit tanggal 1 Oktober 2021.
  • Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap saka dhaptar negara sing wis disetujoni saiki bisa memesan preinan menyang pulau kasebut tanpa karantina.
  • Pelancong ing program kasebut kudu tuku tiket udhara saka papan tujuane nganti Samui.

Luwih saka rong wulan wiwit diluncurake skema pemulihan turis paling anyar SAMUI + [Plus] - salah sawijining sing pertama ing Asia - pulau liburan swarga Thailand, Koh Samui, saiki wis siyap lan mbukak kanggo bisnis ing sangisoré diluncurake Samui Program Sandbox Plus wiwit tanggal 1 Oktober 2021.    

Saka kiwa nengen: Shane Workman, Kepala Operasi Penerbangan, Swoop | Elizabeth Brown, CEO, Sanford International Inc. | Tom Nolan, Presiden Otoritas Bandara Sanford (Grup CNW / Swoop)

Aturan mlebu sing luwih santai tegese para plancong sing divaksinasi saka dhaptar negara sing wis disetujoni saiki bisa memesan preinan menyang pulau kasebut tanpa nindakake karantina, luwih saka 7 dina sing dibutuhake ing Bangkok.

Pengunjung sing teka ing skema Kotak Pasir SAMUI Plus bisa milih tetep ing hotel kategori SHA + [uga dirujuk menyang hotel AQ] suwene 7 wengi pertama sing disetujoni kanthi resmi babagan higienis lan keamanan.

Pelancong ing program kasebut kudu tuku tiket udhara saka papan tujuane nganti tekan Samui. Nalika tekan Bangkok, dheweke ditransfer menyang Bangkok Airways penerbangan Samui langsung liwat fasilitas transit khusus 'rute tinutup'.

Sajrone 7 dina pisanan ing Samui, para tamu bebas nikmati kabeh fasilitas resor SHA + sadurunge bebas lelungan ing sekitar Samui lan pulau-pulau ing Koh Phangan lan Koh Tao sing diwenehake RT-PCR COVID-19 tes dina 1 lan Dina 6 negatif.

Ngomentari skema SAMUI Plus Sandbox paling anyar, James McManaman, Presiden SKAL Koh Samui [bab lokal asosiasi pariwisata lan perhotelan global] ujar: "SAMUI + lan skema pemulihan pariwisata Phuket Sandbox minangka kredit kanggo Pamrentah Thailand lan badan pariwisata utama TAT [Otoritas Pariwisata Thailand]. 

Skema kasebut kalebu sing pertama ing wilayah Asia lan cithak biru kanggo negara liya sing pariwisata uga rusak amarga pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar