Plancongan Petualangan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Nggabungake lelungan karo kerja jarak jauh minangka tren sing saya akeh

Nggabungake lelungan karo kerja jarak jauh minangka tren sing saya akeh
Nggabungake lelungan karo kerja jarak jauh minangka tren sing saya akeh
ditulis dening Harry Johnson

TUI pindhah menyang pasar alternatif kayata tren tuwuhing lelungan lan pengalaman kerja jarak jauh nalika ngluncurake paket 'kerja' anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amarga pandemi global COVID-19 sing digunakake ing omah saiki dadi praktik standar kanggo akeh wong.
  • Pakaryan bisa dadi popularitas amarga fleksibilitas kerja luwih akeh nalika bangsa bali menyang kantor.
  • Miwiti TUI ing pasar kerja saiki bisa dadi pimpinan pasar awal.

Kanthi panjaluk lelungan sing diarepake bakal dibalekake kanthi alon, TUI bakal pindhah menyang pasar alternatif kayata tren kanggo lelungan gabungan lan pengalaman kerja jarak jauh nalika ngluncurake paket 'kerja' anyar kanggo njaluk dadi panyedhiya layanan lelungan anyar iki.

Amarga pandemi kerja ing omah saiki dadi praktik standar kanggo akeh lan kerja bisa dadi popularitas amarga luwih akeh fleksibilitas kerja nalika bangsa bali menyang kantor.

TUI wis ngerti tren sing tuwuh iki luwih dhisik lan ngrancang paket kanthi prekara kerja sing adoh kalebu Wi-Fi lan ruang kerja khusus ing 30 hotel global. Makarya jarak jauh bisa dadi tonggak akeh, lan mlebu awal TUI menyang pasar kerja bisa dadi pimpinan pasar awal.

Jajak pendapat pungkasan wis nuduhake pilihan sing luwih gedhe kanggo kurang kunjungan ing kantor pasca COVID-19 kanthi 29% responden global mung pengin ngunjungi kantor saben wulan, triwulanan, utawa yen dijaluk manajemen. Sing luwih adoh saka limang (21%) ora pengin ngunjungi kantor maneh.

Pangowahan kerja ing remot lan preferensi masarakat kanggo ngunjungi kantor luwih asring nuduhake kesempatan pasar sing apik TUIpaket pakaryan. Pandemi COVID-19 meksa kerja remot ing buruh kantor sing paling akeh, lan swasana sentimen kasebut negesake kekarepan kanggo njaga pengaturan saiki. Akeh sing kepengin banget lunga, lan owah-owahan pemandangan bisa menehi dorongan produktivitas.

Poling langsung sing nemokake yen 45% responden ujar manawa kesempatan sing luwih apik kanggo fokus minangka sebab supaya kerja tetep adoh. Nylametake kerja bisa nyedhiyakake pengalaman kerja jarak jauh sing anyar sing adoh saka gangguan omah lan kalebu panedhaan sing kalebu kabeh, karyawan bisa fokus ing karya tanpa beban tambahan tugas saben dinten.

TUI minangka operator tur pertama sing nawakake paket khusus kanggo buruh jarak jauh. Sanajan sawetara klompok hotel nawakake paket sing padha karo TUI, umume mung nawakake dina kanthi ruangan. Operator tur nggabungake syarat kerja jarak jauh sing penting lan tetep santai ing hotel.

Kanthi panjaluk lelungan dikarepake bisa mbutuhake wektu kanggo mbalek maneh, target target sing dikarepake kanggo kerja jarak jauh kanthi nawakake paket kerja bisa lunas TUI lan ndhukung bali luwih cepet menyang level penghasilan sadurunge COVID kanggo operator tur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar