SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa sukses ngrampungake final saka kenaikan modal

Lufthansa sukses ngrampungake final saka kenaikan modal
Lufthansa sukses ngrampungake final saka kenaikan modal
ditulis dening Harry Johnson

Deutsche Lufthansa AG wis mbayar kanthi total 1.5 milyar euro sing dijupuk saka Partisipasi Silent I saka Dana Stabilisasi Ekonomi Republik Federal Jerman (ESF).

Print Friendly, PDF & Email
  • Peningkatan modal Lufthansa wis sukses rampung - saham anyar didol nganti saiki.
  • Hasil dana mundhak mili langsung menyang mbayar dana stabilisasi Dana Stabilisasi Ekonomi Jerman (ESF).
  • Pembayaran maneh lan pembatalan Partisipasi Siluman ESF I lan II direncanakake sadurunge pungkasan taun.

Kanthi finalisasi ibukutha saiki tambah Deutsche Lufthansa AG wis mbayar maneh jumlah 1.5 milyar euro sing dijupuk saka Partisipasi Silent I saka Dana Stabilisasi Ekonomi Republik Federal Jerman (ESF). Kanthi iki, Deutsche Lufthansa AG wis nemtokake bagean utama saka langkah-langkah stabilisasi sing saiki hebat ESF. Pembayaran maneh digawe luwih cepet tinimbang sing direncanakake sadurunge.

Carsten Spohr, CEO Deutsche Lufthansa AG

Ngasilake bathi saka ibukutha yaiku 2.162 milyar euro. Saham anyar didol ing Bursa Saham Frankfurt wiwit dina iki. Peningkatan modal wis rampung.

Carsten Spohr, CEO saka Deutsche Lufthansa AG ngandika:

"Kita matur nuwun sanget Deutsche Lufthansa AG wis stabil karo dhuwit pajeg ing wektu sing paling nantang. Iki nggawe sampeyan bisa ngreksa luwih saka 100,000 lapangan kerja lan ngamanake kanggo mbesuk. Dina iki, kita netepi janji lan mbayar bagean akeh dana stabilisasi luwih cepet tinimbang sing diarepake. Kita tambah yakin babagan masa depan. Saya akeh negara sing mbukak tapel wates, lan panjaluk lelungan udhara, utamane saka para turis bisnis, saya akeh saben dina. Nanging, lingkungan kanggo maskapai tetep dadi tantangan. Pramila kita tetep nglajengake transformasi kasebut. Tujuan kita tetep ora owah: Grup Lufthansa bakal terus mbela posisine ing antarane 5 maskapai penerbangan paling dhuwur ing donya. ”

Sawise mbayar maneh Partisipasi Silent I saiki, Perusahaan uga pengin mbayar maneh Partisipasi Silent II 1 milyar euro sadurunge pungkasan taun 2021 lan kanggo mungkasi bagean Partisipasi Silent I sing ora digunakake uga sadurunge pungkasan taun 2021. 1 milyar euro wis dibayar luwih dhisik tinimbang sing direncanakake (Februari 2021). ESF, sing saiki duwe 14.09% saka ibukutha saham, wis komitmen ora bakal adol saham ing perusahaan sajrone nem wulan sawise rampung kenaikan modal kasebut. Nanging, penjualan saham kasebut kudu rampung paling ora 24 wulan sawise paningkatan modal kasebut, saupama Perusahaan wis mbayar Partisipasi Siluman I lan II kaya sing direncanakake lan persyaratan kontraktual dipenuhi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar