aviation Warta Breaking Travel News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Plane Cilik Nubruk Omah-Omah Lingkungan: 2 Mati

Kacilakan Plane fatal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pesawat cilik nabrak ing Santee, kutha pinggiran kutha ing San Diego County, California, awan iki, Senen, 11 Oktober 2021. Paling ora 2 sing wis tiwas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Cessna 340A nabrak 2 omah ing tetanggan pinggiran kutha sing mateni wong loro kasebut.
  2. Para responden pisanan nyoba njamin ora ana wong sing tiwas ing omah sing nabrak. Rong warga digawa menyang rumah sakit sawise uwal saka salah sawijining omah.
  3. Titik evakuasi sementara wis digawe dening Palang Merah.

The pesawat nabrak dadi 2 omah ing pojokan dalan Jeremy lan Greencastle udakara jam 12:15 pm Pesawat kasebut yaiku Cessna 340A lan rencana penerbangane saka Yuma, Arizona, menyang Bandara Eksekutif Montgomery Gibbs ing Kearny Mesa, miturut juru bicara County of San Diego.

Pejabat berwenang ujar manawa dheweke durung ngerti pirang-pirang wong sing ana ing pesawat kasebut, nanging dheweke percaya yen cilaka kasebut "ora bisa diatasi." Para responden pisanan ngupayakake kanggo ngonfirmasi manawa wong-wong sing ana ing omah sing kena pengaruh bisa metu kanthi aman.

Ing video sing ditindakake SkyFOX, mesin pemadam kebakaran bisa katon nggunakake 2 omah sing dibongkar nalika kacilakan kasebut. Heartland Fire & Rescue ujar manawa omah nomer telu rusak, lan kru bahan mbebayani tumuju wilayah kasebut. Katon truk kothak uga kena.

Ana wong lanang ing adegan kasebut ngandhani FOX 5 yen dheweke entuk telpon saka tangga teparo yen ibu lan bapake digawa menyang rumah sakit. “Ora ngerti apa ciloko. Aku ngerti yen ngomong karo sawetara tangga teparo yen umume lambung lan lebam. Aku ngira dheweke begja yen ana ing mburi omah nalika kedadeyan amarga ana ing ngarep. Michael, tanggi kasebut, narik ibuku metu saka jendhela mburi lan anak tiriku ana ing kebon mburi omah, mula dheweke ngganggu pager kanggo nggawa dheweke metu. ”

Dumunung mung 2 blok ing sisih kulon kacilakan kasebut yaiku Santana High School, ing ngendi kabeh siswa aman, kaya sing dikirim ing Twitter. Siswa dibebasake mulih utawa mangan awan, gumantung karo jadwal kelas Senin.

Titik evakuasi sementara wis digawe dening Palang Merah Amerika ing Cameron Family YMCA ing 10123 Riverwalk Drive ing Jaminan.

Sebab kacilakan kasebut lagi diselidiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar