Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Sydney mungkasi kunci COVID-19

Sydney mungkasi kunci COVID-19
Sydney mungkasi kunci COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Trabasan liyane bakal santai ing pungkasan Oktober, yen negara tekan 80% populasi umur 16 taun utawa luwih divaksinasi. Nanging, sing ora divaksinasi kudu ngenteni nganti tanggal 1 Desember kanggo nikmati kabebasan-kabebasan anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sydney, Australia ngilangi watesan sawise nggayuh 70 persen target vaksinasi populasi sing layak.
  • New South Wales wis santai sawetara watesan kanggo warga sing divaksinasi kanthi lengkap.
  • Wong sing divaksinasi kanthi kebak bisa nglumpuk ing klompok 10 ing njero ruangan, utawa klompok 30 ing njobo, dene kelompok 100 diijini melu pesta lan acara panguburan.

Sawise nggayuh target 70% populasi sing layak divaksinasi, kutha paling gedhe ing Australia, Sydney, wis rampung kunci patang wulan COVID-19 dina iki.

Premier New NSW Dominic Perrottet

Negara saka Wale Kidul Anyars lan ibu kotane yen Sydney, wis santai sawetara watesan kanggo mung divaksinasi, kalebu ngidini kunjungan menyang rumah tangga liyane lan akses menyang restoran, toko eceran, bioskop lan gym sing mbukak tutup kapadhetan sing ketat.

"Aku pitutur marang kabeh wong saiki, New South Wales, sampeyan wis entuk, ”ujare Perdana Menteri Dominika negara kasebut.

Ing watesan sing santai, wong sing divaksinasi lengkap bisa kumpul ing klompok 10 ing omah utawa 30 ing njobo, dene kelompok 100 bisa rawuh ing pesta pernikahan lan panguburan. Sing ing Greater Sydney wilayah kasebut uga bakal bisa lelungan ngluwihi wates dewan lokal utawa 5 kilometer saka omah kanggo pisanan wiwit Agustus.

Trabasan liyane bakal santai ing pungkasan Oktober, yen negara tekan 80% populasi umur 16 taun utawa luwih divaksinasi. Nanging, sing ora divaksinasi kudu ngenteni nganti tanggal 1 Desember kanggo nikmati kabebasan-kabebasan anyar.

"Komunitas wis nindakake tugas sing hebat kanggo nggayuh target dosis dobel 70 persen, nanging kita kudu terus maju. Kita pengin nyedhaki vaksinasi kaping pindho nganti 100 persen, supaya kabeh wong bisa slamet, ”ujare Menteri Kesehatan New South Wales, Brad Hazzard, ing sawijining pernyataan.

Pamindhahan ndadekake New South Wales negara Australia pisanan sing metu saka lockdown tanpa ngilangi panularan virus ing komunitas, sawise wabah varian Delta ing wulan Juni ngilangi pangarep-arep kanggo terus sukses strategi penghapusan Australia wis ngupayakake sebagian besar pandemi wiwit awal taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar