SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

British Airways: Ora ana wong liya

British Airways: Ora ana wong liya
British Airways: Ora ana wong liya
ditulis dening Harry Johnson

Pangowahan ing kabijakan British Airways digawe supaya ora mbedakake para penumpang sing ora kalebu salah sawijine kategori, kayata bocah-bocah, uga "ngormati norma sosial sing anyar."

Print Friendly, PDF & Email
  • British Airways mrentah pilot supaya ora ngandhani maneh penumpang maskapai minangka 'wanita lan wanita'.
  • Pangowahan ing kabijakan British Airways diarani minangka tandha kanggo 'kalebu lan maneka warna'.
  • Durung jelas kepiye penumpang Inggris Airways bakal disambut tinimbang "wanita lan pria" tradisional.

British Airways wis dadi maskapai paling anyar sing dadi korban kebenaran politik lan ngganteni salam tradisional sing umure suwene kanthi alternatif nistra 'netral jender'.

The UK operator bendera wis mrentah pilot supaya ora ngandhani maneh para penumpang minangka "wanita lan wanita", lan salam kasebut tetep netral karo gender.

Pangowahan kabijakan kasebut diarani minangka tandha kanggo "kalebu lan maneka warna."

Pangowahan kebijakan digawe supaya ora mbedakake para penumpang sing ora kalebu salah sawijining kategori, kayata bocah-bocah, uga "ngormati norma sosial sing anyar."

The British Airways Juru bicara katon negesake langkah menyang "awake speak," amarga komitmen perusahaan kanggo "kalebu lan macem-macem." 

"Kita duwe komitmen kanggo mesthekake yen kabeh pelanggan seneng yen lelungan karo kita," ujare juru bicara maskapai.

Pengumuman kasebut ora cocog karo UK komentator condong konservatif. Sawetara banjur negesake manawa keputusan maskapai kasebut mbuwang ukara kasebut, sing wis katon minangka alamat standar lan sopan, minangka "serangan" tumrap karakter nasional Inggris.

Nalika penumpang numpak a British Airways pesawat ora bakal krungu maneh "para wanita," durung jelas kepiye para musafir bakal ditangani kanthi maju, nanging maskapai kasebut kanthi tradhisional "nyengkuyung para pilot supaya nggawa kepribadiane dhewe menyang woro-woro." 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku ngerti kepinginan kanggo kalebu, nanging kepiye babagan tradhisi lan tata krama Inggris lawas sing apik? Dadi, saiki bisa uga krungu "Sugeng rawuh ing plancongan ing saindenging plancongan, sing kalebu Ladies and Gentlemen, bocah-bocah, lan para turis LGBT kanthi macem-macem bagean ing masyarakat kita !! ”

    Apa omong kosong !! Salam panjang lan luhur saka Kapten. Kepiye carane brigade WOKE iki ing posisi sing nemtokake owah-owahan kasebut? Apa sing kedadeyan karo Inggris kita?