SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

Pariwisata Seychelles lan Emirates Airlines dadi Host GCC Media

Seychelles lan Emirat dadi Host GCC Media
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Minangka bagean saka kemitraan paling anyar, maskapai Pariwisata Seychelles lan maskapai Emirates ngatur lelungan 3 dina wiwit tanggal 26 nganti 29 September 2021, sing akrab karo perwakilan omah media GCC sing kondhang kanthi kaendahan lan daya tarik Kapuloan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles ngluncurake kampanye sing luwih akeh kanggo mbangun kapercayan ing negara kasebut.
  2. Badan pariwisata nindakake perjalanan familiarization media karo sawetara omah media GCC.
  3. Dituduhake minangka fokus bangsa kanggo njamin kesehatan lan keamanan pengunjung uga operator pariwisata, staf, lan penduduk lokal.

Para koresponden saka Khaleej Times, Teluk News, Emarat Al Youm, lan Kul Al Usra, kabeh dianakake ing LXR Mango House Seychelles, hotel butik kemewahan anyar Mahé ing Anse aux Poules Bleues ing pesisir kidul-kulon pulo utama.

Bagéan saka kampanye sing luwih jembar kanggo mbantu mbangun kapercayan ing lelungan menyang pulau swarga Samudra Hindia sing murni lan nduduhake komitmen maskapai kanggo menehi akses menyang tujuan sing bermutu, lelungan media paling anyar iki nuduhake sawetara produk lan pengalaman paling apik ing pulau kasebut nalika nyorot fokus nasional kanggo njaga kesehatan lan keamanan para pengunjung uga operator pariwisata, staf , lan pedunung lokal.

Logo Seychelles 2021

Ngomentari kolaborasi kasebut, ing Pariwisata Seychelles perwakilan ing Dubai, Ahmed Fathallah, ujar: "Hubungan karo maskapai Emirates mung saya kuwat lan luwih setya suwe-suwe. Kita duwe hak istimewa kanggo ndeleng langsung papan-papan wisata ing pulau-pulau kasebut, uga ngalami kompleksitas budaya lan kaendahan Seychelles sing asri; pancen ora bisa dilalekake, lan muga-muga wong liya uga bisa ngrasakake. Kanthi kemitraan paling anyar, kita bakal terus menehi pengalaman pribadi lan berkesan kanggo kabeh wong sing pengin lelungan kanthi aman. ”

Kemitraan strategis antara Pariwisata Seychelles lan Emirat kalebu serangkaian kampanye media sing biasane diarahake menyang wilayah GCC, sing saiki dadi salah sawijining pasar sumber utama tujuan pulau kasebut.

#bajangjegeg

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar