SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

Jamaika "Nggawe Iki Pindhah" karo Inovasi Anyar ing World Expo 2020

Jamaika ing World Expo
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika bakal nampilake produk lan inovasi paling anyar ing World Expo 2020 Dubai ing Uni Emirat Arab (UEA). Tema Paviliun Jamaika ing World Expo 2020 yaiku: "Jamaika Nggawe Gerak," tegese manawa musik utawa panganan utawa olahraga, Jamaika pindhah lan nyambungake jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Peserta World Expo bakal ngrasakake Jamaika ing paviliun sing adhem.
  2. Paviliun nggambarake budaya Jamaika lan inisiatif kanggo ndandani lan ngenalake pulau kasebut minangka pusat logistik sing ngubungake Amerika menyang saindenging jagad.
  3. Ing paviliun sing duweni 7 zona, pengunjung bakal bisa ngrasakake pemandangan, swara, lan rasa ing Jamaika.

Paviliun Jamaika wis dadi salah sawijining "paling keren" ing World Expo 2020 Dubai.

"Penting supaya Jamaika diwakili ing pameran global iki kanggo pamer maneh budaya kaya ing pulau kasebut lan sumber daya alam sing apik. Peserta World Expo bakal ngrasakake tujuan lan ngerti sebabe kita 'Detak Jantung ing Jagad,' ”ujare Donovan White, Direktur Pariwisata Jamaika. 

Donovan White, Direktur Pariwisata Jamaika

Keunikan paviliun nggambarake budaya Jamaika lan inisiatif kanggo ndandani lan ngenalake pulau kasebut minangka pusat logistik sing nyambungake Amerika ing saindenging jagad. Paviliun iki duweni 7 zona, sing bakal ngidini para pengunjung ngrasakake pemandangan, swara, lan rasa ing Jamaika; carane Jamaika mindhah jagad; lan dadi sambungan logistik.     

The Pavilion duwe studio musik langsung sing dadi sorotan sawetara musisi, seniman lan produsen Jamaika sing paling apik; ing ngendi masarakat bisa ngrungokake musik Jamaika, nggawe dhaptar lagu dhewe, lan nikmati pulau sing sregep nalika ngrasakake pasugatan asli lan asli saka sawetara Koki Jamaika sing paling dhuwur nggunakake campuran khusus rempah-rempah lan rempah-rempah. Sorotan unik liyane yaiku Navigasi App kanggo ngakses tur virtual lan njelajah Jamaika minangka tujuan wisata.

Ekspo Dubai sing sadurunge dijadwalake bakal dileksanakake taun kepungkur saiki bakal diwiwiti tanggal 1 Oktober 2021, lan bakal diwiwiti nganti tanggal 31 Maret 2022. Acara kasebut ditundha amarga wabah COVID-19 ing saindenging jagad. Expo 2020 minangka sing pertama dianakake ing Timur Tengah, Afrika, lan Asia Selatan lan bakal fokus ing dialog global, nggawe tema utama "Nyambungake pikiran, nggawe masa depan." Ekspo Dunia dijangka bisa narik 25 yuta kunjungan sajrone 6 wulan.

#LetsGoJamaica #JamaicaMakeItMove

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar