Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Konvensi Tahunan IATO Saiki Ditetepake Desember ing The Leela Gandhinagar

Konvensi Tahunan IATO sing bakal dianakake ing Leela Gandhinagar
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Konvensi Tahunan IATO kaping 36 sing diantisipasi bakal dianakake ing Gandhinagar Gujarat wiwit tanggal 16-19 Desember 2021, kanthi papan konvensi ing The Leela Gandhinagar, ngumumake Pak Rajiv Mehra, Presiden Asosiasi Operator Tur India (IATO), ing sawijining pernyataan sing diterbitake dina iki, 11 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Konvensi Tahunan iki pungkasane ditindakake sawise ditundha amarga COVID-19.
  2. Gawe acara kasebut ing wulan Desember, para panitia percaya manawa menehi pihak sing duwe wektu cukup kanggo ngrampungake proses vaksinasi rong dosis sadurunge konvensi kasebut.
  3. Prosedur lan norma operasi standar babagan COVID bakal ditindakake.

Nalika ngumumake keputusan Komite Eksekutif, Pak Rajiv Mehra ujar, "Kita ngrencanakake nggawe konvensi ing Gujarat ing wulan September 2020 nanging kudu nundha acara sing padha amarga COVID-19.

"Amarga kahanan saiki saya apik lan vaksin saya rame, kita yakin Desember bakal dadi wektu sing tepat kanggo nganakake konvensi. Iki bakal menehi wektu kanggo para pihak supaya entuk dosis kaping pindho, sing durung nate ngombe, lan siyap kanggo rawuh ing konvensi kasebut. Kabeh SOP lan norma bakal ditindakake, lan kabeh delegasi sing bakal rawuh ing konvensi kasebut kudu ngirim [salinan] sertifikat vaksinasi lengkap, lan adhedhasar registrasi konvensi kasebut bakal ditampa.

"Kita bakal bali menyang Gujarat sawise suwene 10 taun, lan bakal dadi kesempatan sing apik kanggo para anggota bisa ndeleng prasarana sing luwih apik lan berkembang ing Gujarat."

Rajiv Mehra, Presiden, Asosiasi Operator Tur India (IATO)

Pak Mehra ujar: "Sukses ing konvensi sing rame iki ndadekake para anggota lan sponsor padha ngarep-arep. Luwih saka 900 delegasi diarepake kanggo [3] acara XNUMX dina, lan konvensi IATO bakal dienteni kabeh. ” 

Dheweke uga ujar manawa industri kasebut ngalami wektu sing ala banget lan fokus utamane yaiku kanggo ngrembug babagan apa kepiye bisa nguripake pariwisata lan baleni maneh menyang level pra-COVID.

Berbagai Wisata Konvensi Pos bakal diatur, sing bakal narik minat IATO anggota. Bebarengan karo konvensi kasebut, bakal ana Travel Mart, sing bakal dadi kesempatan para peserta pameran nampilake macem-macem tujuan, konferensi, lan papan insentif, utamane dening pamrentah negara.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar