Klik ing kene yen iki siaran pers! Pengumuman Pers Warta Breaking Vietnam

Ascott Sun Group: Kemitraan Anyar - lan apa tegese

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  • Apa sampeyan kasebut ing siaran pers iki, utawa apa sampeyan kudu nambah rincian liyane?
  • Apa sampeyan duwe informasi tambahan, foto, video utawa tautan migunani?
  • Klik ing kene kanggo nggunakake rilis pers iki lan uga entuk luwih akeh visibilitas.

Ascott bakal ngatur 1,905 unit ing telung merek omah sing beda-beda ing Kompleks Tay Ho View Sun Group ing Hanoi. Pangembangan integral ikonik bakal dadi landmark anyar Vietnam, ngubah langit kutha lan gawe anyar distrik perairan Tay Ho sing eksklusif. Ascott bakal ngenalake merek Crest Collection ing Vietnam. Saiki mung kasedhiya ing Prancis, iki pertama kaline Crest Collection bakal debut ing Asia, nyedhiyakake tamu pengalaman mewah kanthi campuran karakter lan warisan sing khas. Ascott uga bakal ngenalake tanda tangan Ascott The Residence uga merek paling cepet, Citadines Aparthotel. Ascott The Residence nawakake pengalaman khusus lan khusus kanggo tamu nalika Citadines Aparthotel nawakake keluwesan lan kepraktisan apartemen kanthi layanan hotel uga pengalaman sing dipengaruhi lokal. Telung papan dununge layanan kasebut diarepake mbukak kanthi fase wiwit 1Q 2023.

Ing upacara penandatanganan sing ditindakake antarane Ascott lan Sun Group, Pak Kevin Goh, Chief Executive Officer CLI kanggo Lodging ujar: "Nggawe kolaborasi strategis karo para pemain industri utama terus dadi strategi pertumbuhan utama Ascott. Iki menehi akses cepet menyang pipa proyek bermutu kanggo ngembangake portofolio global lan penghasilan ragad sing bola-bali nalika mbukak lan stabil. Iki selaras karo strategi ringan-aset CLI. Kemitraan strategis Ascott karo Sun Group kanggo ngatur pangembangan omah sing paling gedhe ing Vietnam kanthi telung merek kita, nuduhake kapercayan marang keahlian global lan reputasi merek Ascott. Proyek kasebut bakal dadi pertunjukan unggulan saka kemampuan keramahan Ascott. Bareng, kita ngarep-arep ngenalake suar arsitektur anyar ing Vietnam, supaya tamu lokal lan internasional bisa nemokake omah sing adoh saka omah. Kemitraan strategis kita uga bakal mbukak dalan kanggo Ascott kolaborasi ing proyek panginepan luwih akeh karo Sun Group mbesuk. ”

Ms Nguyen Vu Quynh Anh, CEO, Sun Hospitality Group (SHG), merek keramahan Sun Group, ujar: "Sun Group lan SHG seneng banget bisa kerja bareng Ascott, salah sawijining perusahaan penginapan utama ing donya, kanggo nggayuh visi kanggo Tay Ho View Komplek. Minangka pelopor ing industri omah layanan Asia Pasifik, reputasi lan jaringan internasional Ascott cocog banget karo proyek kelas dunia. Kanthi pengalaman Sun Group lan SHG ing pirang-pirang proyek kelas Vietnam kaya InterContinental Sun Peninsula Resort, JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay, Hotel de la Coupole - MGalog (Sa Pa), lsp uga pengalaman perhotelan sing menang ing Ascott , kita yakin manawa Komplek Tay Ho View bakal dadi landmark arsitektur paling anyar ing negara sing narik perhatian kabeh. Komplek Tay Ho View bakal nemtokake standar perhotelan ing kutha kasebut. Kajaba iku, proyek kasebut uga bakal ningkatake ekonomi Ekonomi Hanoi sing terus maju, narik kawigaten para plancongan bisnis lan plancongan ing kutha kasebut lan uga menehi kesempatan kerja kanthi migunani kanggo masarakat. ” 

Tetep karo Ascott ing Tay Ho View Komplek, ikon arsitektur paling anyar ing Hanoi

Komplek Tay Ho View mapan ing salah sawijining kabupaten sing paling eksklusif ing Hanoi lan mapan ing jejere Danau Barat sing misuwur. Saliyane trio Ascott ing omah layanan, pangembangan integral uga kalebu unsur komersial lan ritel. Komplek Tay Ho View bakal diubengi karo akeh kedutaan, bisnis, restoran lan opsi ritel. Uga bakal ana ing jejere Opera House mbesuk sing bakal dibukak mbesuk. Distrik bisnis pusat Hanoi ing Hoan Kiem, My Dinh lan Ba ​​Dinh, uga Bandara Internasional Noi Bai kabeh ana ing jarak 20 menit.

Ascott The Residence bakal nawakake 1,167 unit sing kalebu suite, studio, apartemen siji nganti papat kamar lan unit dupleks, dene Citadines Apart'hotel bakal nawakake 710 unit sing kalebu studio, apartemen siji nganti papat kamar tidur lan unit dupleks. Koleksi Crest bakal nawakake 28 unit eksklusif, kalebu apartemen duplex telu lan papat kamar turu. Fasilitas ing telung properti kasebut kalebu ruang tamu, ruang baca, lan gymnasium. Pendhudhuk uga bakal duwe akses menyang restoran mewah dening koki sing dibintangi karo Michelin utawa kondhang ing saindenging jagad sing nggawa para tamu ngulandara kuliner. Uga bakal ana klub uga sky bar sing mapan ing ndhuwur pengembangan terintegrasi kanggo para tamu kanggo santai sawise dina suwene ngombe omben-omben bar.

Ancott ing Vietnam

Ascott miwiti plancongan kaping pisanan ing Vietnam 27 taun kepungkur kanthi mbukak Somerset West Lake Hanoi. Saiki, Ascott minangka pemilik-operator penginapan internasional paling gedhe ing negara kasebut. Kanthi tambahan telung omah layanan, portofolio Ascott ing Vietnam kalebu udakara 9,200 unit penginapan ing luwih saka 30 properti ing 12 kutha kayata Binh Duong, Cam Ranh, Danang, Hai Phong, Halong, Hanoi, Kota Ho Chi Minh, Hoi An, Lao Cai, Nha Trang, Sa Pa lan Vung Tau. Ing wulan Juni 2021, dana pribadi Ascott, Ascott Serviced Residence Global Fund, entuk 364 unit Somerset Metropolitan West Hanoi sing dijadwalake dibukak ing taun 2024.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar