SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Yunani Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa ing Kreta | Gempa Bumi ing Karpathos: Kenek kaping pindho

Gempa Kuat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rong gempa bumi diukur ing Pulo Kreta lan Karpathos ing Segara Mediterania.
Loro-lorone pulau kasebut dadi papan wisata sing disenengi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gempa 6.3 sing kuwat mung nyerang Pulau Liburan Kreta Yunani
  • 6.2 Earthqyake liyane diukur ing Kapathos, sawijining pulau tanggane kanggo Kreta
  • Gempa kasebut diukur 1.2 mil dep

Gempa gempa bumi tikel tikel kaping loro diukur jam 12.24 awan dina Senen sajrone nedha awan ing Laut Mediterania.

Durung dingerteni manawa gempa iki cilaka nalika nedha awan sibuk, utawa ana bangunan sing rusak.

Gempa kaping telu uga dilaporake sawetara menit kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar