24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Teknologi Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Resor Beaches® Pengin Nggawe Eyang sampeyan dadi Bintang TikTok Sabanjure

Beaches Resorts ngluncurake program GrandEscapes anyar sing dirancang khusus kanggo plancongan simbah-simbah sawise wektu suwene pisah.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Beaches® Resorts, perusahaan resor ramah-kulawarga sing mewah, ngumumake undhang-undhang sing anyar kanggo mbantu nggawe "granfluencer" sabanjure ing TikTok.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Resor kulawarga iki menehi preinan impen lan tutorial "Granfluencer" ing TikTok lan ngrayakake penawaran lelungan GrandEscapes anyar.
  2. Pantai Resorts pengin nggawe seneng-seneng kanggo simbah-simbah lan simbah-simbah kanthi online, lan nggabungake kulawarga tambahan kanthi langsung.
  3. Pantai GrandEscapes dirancang khusus kanggo plancongan simbah-simbah ing swarga sawise akeh wektu.

Siji simbah sing bejo bakal menang tutorial TikTok saka salah sawijining granfluencer paling populer ing platform kasebut, @ourfilipinograndma, ing ngendi dheweke bakal ngerti apa sing dibutuhake supaya TikTok dadi virus lan mlebu ing 'For You Page' sajrone lelungan menyang Resor Beaches. 

Saiki nganti tanggal 11 November 2021, anggota kulawarga bisa ngirim video TikTok saka simbah supaya bisa menang tutorial TikTok lan preinan impen limang wengi. Resor Pantai ing Turki & Caicos or Jamaika. Kanggo ngetik GrandEscapes Pantai Lotre, kreator kudu ngetutake lan menehi tag @SriwijayaAir ing TikTok lan klebu hashtag #BeachesGrandEscapes ing kiriman video simbah-simbah sing nari, nyanyi utawa mlumpat tren paling anyar. 

Ora mung Pantai Resor pengin nggawe seneng-seneng kanggo simbah-simbah lan simbah-simbah kanthi online, nanging nggabungake kulawarga tambahan kanthi prioritas utama. Saliyane kesempatan menang liburan ngimpi liwat TikTok, perusahaan resor ngenalake GrandEscapes Pantai, dirancang khusus kanggo plancongan simbah-simbah ing swarga sawise akeh wektu suwene. A GrandEscape Pantai apik banget kapan wae taun, nanging kanggo wektu sing winates, ana insentif khusus kanggo reservasi limang wengi utawa luwih, digawe saiki nganti tanggal 9 Januari 2022, kanggo lelungan Musim Gugur 2022. Reservasi sajrone wektu kasebut bakal nampa "khusus Digawe kanggo Kenangan ”pemotretan kulawarga lan pilihan Sarapan Karakter Sesame Street gratis kanggo pesawat sing luwih enom, lane Abang® Manikur spa kanggo wong loro, utawa "Kitty Katt" Catamaran Cruise kanggo wong loro sing bisa ditindakake kulawarga lan nikmati.

"Ing Pantai, wektu kulawarga iku kabeh. Kita ngerteni taun kang angel, utamane kanggo kakek-nenek sing saiki durung asring ndeleng putu utawa, ing sawetara kasus, ora. Kita pengin kulawarga kanggo nggawe momen sing ora kejawab, lan latar mburi sing luwih apik tinimbang Karibia sing apik, "ujare Joel Ryan, Direktur Hiburan Tema ing Pantai Resor. "Misi kita yaiku supaya kulawarga nggawe kenangan terus-terusan, lan amarga resor duwe barang kanggo kabeh wong, GrandEscapes minangka cara sing bisa mbenerake mbah Kakung ing Eyang."

Pantai minangka tujuan plancongan paling gedhe kanggo simbah-simbah lan simbah-simbah kanggo terus ikatan, nggabungake rasa seneng lan kebersamaan ing saben puteran, kanggo kabeh umur. Bocah-bocah bisa seneng pantai lan Waterpark Pulo Pirates sak awan, banjur menyang Xbox® Aula arcade Lounge utawa Pantai ing wayah wengi. Bocah-bocah sing paling enom bisa melu kegiyatan karo favorit Sesame Street®karakter lan seneng hiburan awan lan wengi karo kanca-kanca sing wulune. Kegiatan opsional liyane kalebu program scuba bocah karo Scuba Divers sing dilatih lan pelajaran lan klinik pribadi klub golf junior. Wong diwasa kanthi kabeh umur bisa ngrasakake akeh restoran lan bar unik, olahraga darat lan banyu, Red Lane® Spa lan liya-liyane. lelungan sing paling apik lan kalebu kabeh kalebu saben anggota kulawarga.

Kanggo ngetik GrandEscapes Sweepstakes, bukak pesisir.com/beachesgrandescapessweepstakes. Kanggo pesenan kunjungan insentif liburan GrandEscapes pasisir.com. Kanggo informasi luwih lengkap babagan liburan Mewah Termasuk® ing Pantai, bukak pasisir.com.  

Resor Beaches®:

Kanthi telung lokasi sing luar biasa ing Turki & Caicos lan Jamaika, lan lokasi kaping papat tekan St. Vincent & Grenadines, Beaches® Resorts minangka plancongan utama kanggo saben anggota kulawarga. Pantai Resorts nyedhiyakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki kanthi landasan banyu sing gedhe banget, XBOX® Lounge Lounge, Camp Kids eksklusif, klub wengi remaja, Nannies Certified, layanan Butler, Red Lane® Spas, Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli , lan Wi-Fi gratis. Minangka sponsor bangga ing Sesame Street, Beaches Resorts uga nawakake Petualangan Karibia karo Sesame Street®, ing ngendi bocah-bocah bisa plancongan karo kanca favorit saka geng Sesame Street kanthi kegiyatan saben dina lan acara panggung minggon. Pantai Resorts minangka papan sing cocog kanggo kumpul kulawarga wiwit reuni lan ulang taun khusus nganti program perkawinan sing dituju, Tandha Acara Pernikahan sing Pesenan. Pantai Resorts njamin tamu katentreman atine wiwit tekan mangkat kanthi Protokol Kebersihan Platinum Beaches, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing dirancang kanggo menehi kapercayan marang para tamu nalika plancongan ing Karibia. Pantai Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Luxury Included® Sandals Resorts, lan minangka perusahaan resor utama ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Pantai, bukak pasisir.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar