SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Drone Anyar bisa ngangkat 200 kg lan mabur 40 km

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Drone angkat listrik sing abot ing voltase listrik VoloDrone nganakake penerbangan umum pertama dina iki ing Konferensi Dunia ITS 2021. Bebarengan karo pimpinan logistik internasional DB Schenker, Volocopter, pelopor mobilitas udara kutha (UAM), nduduhake integrasi VoloDrone ing rantai pasokan logistik kanthi kargo end-to-end demonstrasi transportasi. Mitra kasebut nuduhake kemajuan sing signifikan wiwit DB Schenker dadi investor strategis Volocopter ing wiwitan taun 2020.

VoloDrones dilengkapi nggawa muatan nganti 200 kg. Iki nggawe dheweke cocog karo macem-macem operasi tugas abot lan terus terang uga apik banget.

Adoh banget

VoloDrones arep adoh. Kanthi jarak nganti 40 kilometer, dheweke bisa operate ing radius gedhe saka titik lepas landas. Digabungake karo muatan sing gedhe tenan, iki bisa mbukak kemungkinan gedhe.

Listrik kebak

Kaya taksi udara VoloCity kita, VoloDrone ngoperasikake 100% listrik lan mabur gratis tanpa emisi. Resik lan tenang - iku sarana transportasi sing sampurna.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar