24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hiburan Warta Fashion Industri Hospitality rapat music News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News

Top 10 kutha musik langsung ing saindenging jagad

Top 10 kutha musik langsung ing saindenging jagad
Top 10 kutha musik langsung ing saindenging jagad
ditulis dening Harry Johnson

London duwe nomer paling dhuwur konser mbesuk (5,088) lan papan musik nomer loro nomer loro (207). Luwih saka 2,500 seniman utama nyebut omah kasebut ing kutha, kalebu seniman legendaris kayata Elton John, Ratu, David Bowie lan Adele.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ahli industri lelungan lan musik wis nganalisa kutha musik sing paling akeh kanggo pangkat kutha paling apik ing donya kanthi musik langsung.
  • Chicago, Amerika Serikat, minangka kutha paling apik kanggo festival musik utama, kanthi 22 kedadeyan ing kutha kasebut saben taun.
  • Kutha adoh sing dadi konser pop paling akeh yaiku Las Vegas, Amerika Serikat, kanthi 26.6% kabeh pertunjukan ing kutha kasebut kalebu ing genre kasebut.

Nalika jagad wiwit mbukak maneh lan para penggemar kepengin banget ndeleng musisi favorit, para ahli industri lelungan lan musik wis nganalisa kutha-kutha global sing paling musikal kanggo ngungkap kutha-kutha paling apik ing donya kanthi musik langsung. 

Pelancong enom ngrencanakake lelungan plancongan lan golek informasi utawa pesenan hotel nganggo laptop, konsep Travel

Kanggo nindakake panelitian, kutha diwenehi skor normal saka 10 kanggo saben faktor, kalebu jumlah papan musik saben kutha, konser sing bakal teka, festival musik utama lan jumlah seniman saka saben kutha.

Kutha global paling apik kanggo musik langsung ing taun 2021

UrutanKutha, Negara populasiJumlah papan musikKonser mbesukFestival musik utamaArtis & band saka kuthaSkor musik langsung / 10
1London, Inggris 8,961,9892075,08882,5077.85
2New York City, Amerika Serikat 8,804,1901883,26723,0116.60
3Los Angeles, Amerika Serikat 3,898,7472403,00332,2576.54
4Chicago, Amerika Serikat 2,746,388951,992221,7326.16
5San Francisco, Amerika Serikat873,965951,91547923.58
6Toronto, Kanada 2,731,57159615146313.52
7Paris, Prancis2,175,601543,10527713.48
8Atlanta, Amerika Serikat498,715921,40565313.32
9Austin, Amerika Serikat 961,85511599833842.95
10Berlin, Jerman3,664,088462,25434682.89

Sing njupuk makutha kutha sing paling apik kanggo musik langsung yaiku London, Inggris

London duwe nomer paling dhuwur konser mbesuk (5,088) lan nomer musik nomer loro nomer loro (207). Luwih saka 2,500 seniman utama nyebut omah kasebut ing kutha, kalebu seniman legendaris kayata Elton John, Ratu, David Bowie lan Adele. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar