24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Lithuania News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lituania lan Kazakhstan kanggo ngluncurake layanan udara penumpang langsung

Lituania lan Kazakhstan kanggo ngluncurake layanan udara penumpang langsung
Lituania lan Kazakhstan kanggo ngluncurake layanan udara penumpang langsung.
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan terakhir babagan penerbangan reguler bakal digawe sawise pihak berwenang diwenehi notifikasi izin penerbangan dening komisi khusus sing ngawasi kahanan COVID-19 ing kaloro negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan penumpang Nur-Sultan menyang Vilnius lan Almaty nganti Vilnius bakal diluncurake ing wiwitan taun 2022.
  • Wizz Air Hongaria bakal ngoperasikake penerbangan sing dijadwalake langsung antara Kazakhstan lan Lithuania.
  • Pejabat penerbangan Kazakhstan lan Lithuania mlebu Protokol Niyat kanggo nindakake penerbangan rutin.

Miturut layanan pers Kementerian Perindustrian lan Pembangunan Infrastruktur Republik Kazakhstan, penerbangan penumpang langsung bakal diluncurake antarane Kazakhstan lan Lithuania ing sawetara wulan.

Jadwal penerbangan komersial Nur-Sultan-Vilnius lan Almaty-Vilnius dijadwalake bakal diwiwiti wiwitan taun 2022.

Komite Penerbangan Sipil Kazakhstan lan perwakilan Penerbangan Sipil Lituania nganakake diskusi ing ibukutha Kazakh, Nur-Sultan, dina iki kanggo ngrembug babagan ngluncurake rong penerbangan reguler.

Disepakati manawa Hongaria Wizz Air bakal ngoperasikake penerbangan kasebut.

Miturut Menteri Perindustrian lan Pembangunan Infrastruktur layanan pers, penerbangan kasebut bakal diluncurake ing kuartal pertama 2022.

Minangka bagean saka diskusi kasebut, pejabat penerbangan Lithuania lan Kazakh ngrembug babagan masalah kerjasama ing bidang transportasi udara lan ngganti Protokol Niat sing ditandatangani kanggo nindakake penerbangan reguler.

Keputusan terakhir babagan penerbangan reguler bakal digawe sawise pihak berwenang diwenehi notifikasi izin penerbangan dening komisi khusus sing ngawasi kahanan COVID-19 ing kaloro negara kasebut.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar