SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers! Education

Pendidikan Geografi Nasional: Perbankan Mesir

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 National Geographic Learning, merek Cengage Group, dina iki ngumumake manawa dheweke wis gabung karo kemitraan jangka panjang karo Menteri Pendidikan Mesir, nyedhiyakake kurikulum kelas 4-6 kanggo meh pitung yuta siswa ing Mesir.

Print Friendly, PDF & Email

Kemitraan National Geographic, sing bakal ngirim bahan kelas cetak lan digital, minangka bagean saka visi Menteri Pendidikan Dr Dr. Tarek Shawki 2.0 - transformasi sistem pendidikan Mesir kanthi skala lengkap ing taun 2030 - didhasarake fokus ing ketrampilan, kreativitas, kritis. mikir lan bangga Mesir. Kanthi luwih saka 20 yuta siswa sing mlebuing K-12, Mesir duwe sistem pendhidhikan paling gedhe ing Timur Tengah lan Afrika. Nanging, pendhidhikan ing Mesir durung sejatine cocog karo nyiapake siswa sing duwe 21 taunst katrampilan ngatasi masalah abad sing dibutuhake kanggo mbangun karir sing migunani.   

"Kita pengin siswa sinau sajrone urip, ora kanggo ujian," ujare Dr. Tarek Shawki, Menteri Pendidikan lan Pendidikan Teknis Mesir. "Kita butuh mitra sing bisa mbantu siswa supaya bisa katrampilan supaya bisa kerja lan sukses urip mbesuk, wiwit cilik. Kita milih Pembelajaran Geografis Nasional amarga konten, desain, lan pedagogi pancen ndadekake siswa bisa sinau. ” 

Kanggo nyengkuyung transformasi pendidikan Mesir, Pembelajaran Geografis Nasional nyedhiyakake kurikulum kanggo Inggris, Studi Sosial, Keterampilan Karir lan Teknologi Informasi lan Komunikasi (TIK). Ketrampilan Karir lan TIK utamane penting banget kanggo sesanti Pendidikan 2.0 ing Mesir, amarga ngenalake bocah umur 10-12 taun kanthi akeh lapangan kerja sing bisa uga ora dingerteni, lan katrampilan sing dibutuhake kanggo sukses ing bidang kasebut. . 

"Menteri Pendidikan Mesir wis njupuk cara canggih kanggo nggawe kurikulum sing narik kawigaten, supaya generasi sabanjure ngembangake pengetahuan, katrampilan urip, lan nilai-nilai supaya sukses ing mbesuk," ujare Alexander Broich, Presiden Bisnis Global Cengage lan Manajer Umum Bahasa Inggris Piwulang. "Ing Cengage Group, kita percaya banget manawa kudu nyiyapake siswa kanggo urip lan lapangan kerja. Tujuane kanggo nggawe siswa ora mung siap gelar, nanging siyap kerja. Menteri Pendidikan Mesir cocog banget karo misi iki, lan kita bangga bisa mbantu sinau, kanggo transformasi Pendidikan 2.0 inspirasi Dr. Shawki. ” 

Saliyane nyedhiyakake kurikulum basa Inggris minangka bagean saka kemitraan, konten TIK uga bakal diwenehake ing basa Inggris lan Arab kanggo mbantu siswa sinau basa Inggris siswa minangka bagean saka pendhidhikan sekolah dhasar. 

"Keahlian ing basa Inggris uga duwe peran penting kanggo mbantu nyiapake para siswa ing jagad iki kanggo pasar kerja," ujare Broich. "Kita yakin setengah jagad iki bakal bisa ngomong utawa sinau basa Inggris ing taun 2030 amarga basa Inggris sing trampil minangka gateway kanggo karir sing janjeni kanggo jutaan wong ing saindenging jagad."

Kurikulum kasebut nduweni Mesir inspirasi lan Penjelajah Geografis Nasional kanggo mbantu melu, motivasi lan nuwuhake rasa bangga marang para siswa Mesir. 

"National Geographic duwe sejarah sing dawa kanggo madhangi lan nglindhungi keajaiban jagad iki," ujare Fred Hiebert, Arkeolog ing Kediaman kanggo National Geographic Society, lan anggota Dewan Penasihat Pembelajaran Geografi Nasional kanggo kemitraan Kementerian Mesir. “Crita babagan pengaruh sejarah lan budaya manungsa ing planet kita minangka bagean saka warisan unik National Geographic. Ora ana conto liyane sing luwih apik tinimbang jangkoan National Geographic ing Mesir, salah sawijining budaya sing paling tuwa terus-terusan sing dingerteni. ” 

Hiebert terus ujar, "Kemitraan iki minangka kesempatan sing apik kanggo National Geographic kanggo ngundhakake swara lan ilmuwan lokal ing Mesir."  

Kabeh sekolah dhasar ing saindenging Mesir wiwit nggunakake kurikulum Pembelajaran Geografi Nasional tanggal 9 Oktober, diwiwiti kanthi kelas papat kanggo taun akademik saiki, lan dadi kelas lima lan enem sajrone rong taun sabanjure.  

Babagan Pembelajaran Geografi Nasional

National Geographic Learning, merek Cengage Group, minangka penerbit pendhidhikan utama kanggo Piwulang Basa Inggris lan pasar pendidikan menengah ing saindenging jagad. Ing Pembelajaran Geografis Nasional, kita yakin manawa siswa sing melu lan motivasi bakal sukses, lan kita ngrancang bahan kanthi pendekatan crita kanthi interaktif sing minangka cara sing apik kanggo njaluk koneksi kasebut. Kanggo sinau luwih lengkap, bukak: eltngl.com.

Babagan Kelompok Cengage 

Klompok Cengage, perusahaan teknologi pendhidhikan global sing ngladeni jutaan peserta didik, nyedhiyakake produk lan layanan digital sing terjangkau, sing nyedhiyakake siswa kanthi katrampilan lan kompetensi sing dibutuhake supaya siyap kerja. Luwih saka 100 taun, kita wis ngaktifake kekuwatan lan kesenengan sinau kanthi konten sing dipercaya, narik kawigaten, lan saiki, platform digital terintegrasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar