SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Klik ing kene yen iki siaran pers!

Konversi Pesawat Penumpang Airbus dadi Pengangkut barang: Model Layanan Penerbangan Ascent

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Sine Draco Aviation Development Ltd. ("Sine Draco") dina iki ngumumake induksi pesawat prototipe A321-200 ing Ascent Aviation Services ing Tucson, Arizona, kanggo konversi saka penumpang menyang konfigurasi kargo. Pesawat kasebut bakal ditunjuk dadi A321-200 SDF kanthi persetujuan Sertifikat Jenis Tambahan FAA sing diantisipasi ing 3rd kuartal 2022. 
Penumpang Sine Draco A321-200 SDF menyang konversi prasmanan nawakake solusi ekonomi optimal kanggo kapal angkut generasi sabanjure. 

Konversi kasebut kalebu instalasi lawang kargo dek utama sing amba 142 inci, kompartemen kargo dek utama Kelas E kanthi patbelas posisi kontainer lan sistem penanganan kargo Ancra Internasional. Kompartemen kargo ngisor uga bisa nampung sepuluh kontainer, kanthi A86 minangka jinis pesawat pertama ing kelas angkut awak sempit kanthi kapabilitas iki."Induksi prototipe Sine Draco A321-200 SDF kanggo konversi minangka tonggak penting kanggo program kita," ujare Kepala Eksekutif Sine Draco, Alex Deriugin. "Kabeh komponen utama yaiku produksi lan jadwal, gambar teknik lan dokumentasi teknis wis rampung ing tahap pungkasan, lan komponen lan perkakas teka ing fasilitas Ascent saben dina. Induksi pesawat prototipe minangka puncak saka tim Teknik Sine Draco, Operasi lan Rantai Pasokan kerja keras kerja sama karo mitra industri. "Layanan Penerbangan Ascent bakal nindakake konversi pesawat kanthi ngrampungake persyaratan tenaga kerja sentuhan, perencanaan modifikasi lan inspeksi. Priksa pangopènan abot sawetara wis rampung ing pesawat prototipe lan bakal rampung sajrone modifikasi. 

Ascent uga bakal nyedhiyakake dhukungan pangopènan lan garis penerbangan sajrone program tes lemah lan penerbangan sawise konversi.

Dave Querio, Presiden lan CEO Ascent Aviation Services ujar, "induksi prototipe pesawat Sine Draco A321-200 SDF menyang fase modifikasi minangka refleksi sing jelas saka kabeh kerja keras sing ditindakake saben dinane dening para profesional ing Sine Draco. lan Ascent. Aku matur suwun kabeh tim Sine Draco amarga wis ketemu tonggak sejarah iki. Kabeh kita ing kene ing Ascent diajeni dadi bagean sukses lan seneng maju menyang program modifikasi tahap sabanjure. ”
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar