SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Bahrain Klik ing kene yen iki siaran pers!

Eropa nganti Asia: Bahrain duwe Hub logistik Laut-Udara paling cepet

Karajan Bahrain ngluncurake hub logistik multi-modal regional paling cepet ing wilayah kasebut kanthi wektu mung 2 jam kanggo kabeh kontainer - tegese produk bisa kasedhiya karo para pelanggan sajrone setengah wektu lan 40% saka biaya.

Print Friendly, PDF & Email

Peluncuran "Bahrain Global Sea-Air Hub" duweke modal ing posisi strategis Bahrain ing tengah pasar Eropa lan Asia uga cedhak karo target pasar regional kanthi nggawe hub transhipment udara laut multimodal sing paling efisien ing wilayah kasebut kanthi tekan global.

Pusat iki gumantung karo prosedur reresik sing efisien, logistik sing dioptimalake, lan digitalisasi lengkap kanggo entuk wektu timbal pungkasan nganti kurang saka rong jam kanggo barang sing pindhah saka Bandara Internasional Bahrain menyang Pelabuhan Khalifa bin Salman, lan uga kosok balene.

Keuntungan kasebut nyebabake pangurangan 50% wektu rata-rata timbal dibandhingake karo pangiriman barang saka segara murni lan pangurangan biaya 40% dibandhingake karo angkutan udara murni. Patut, hub udhara laut Bahrain dadi alternatif sing migunani kanggo pabrikan lan pengiriman barang, utamane ing konteks krisis pengiriman.

Bahrain bakal menehi status Mitra ing inisiatif iki kanggo kabeh pasar global sing bakal ngidini menehi perusahaan adhedhasar perusahaan kesempatan dadi Petugas Terpercaya sing sah ing pusat logistik laut-udara ing Bahrain Global.

Menteri Perhubungan lan Telekomunikasi Bahrain, HE Kamal bin Ahmed ujar:

"Peluncuran hub logistik Laut-ke-Udara Global iki, sing paling cepet ing Timur Tengah, ing kene ing Bahrain minangka kesempatan nyata ora mung kanggo perusahaan logistik global nanging uga kanggo eksportir ing saindenging jagad. Layanan iki bisa nyebabake penghematan biaya 40% dibandhingake mung karo angkutan udara lan 50% kaping timbal luwih cepet tinimbang angkutan laut murni. ”

Dheweke nambahake: "Kita mung bisa nindakake iki amarga posisi sing unik, jarak pelabuhan, uga regulator, operator lan pejabat port sing kerja bareng, lan solusi pangolahan digital canggih."

Pusat iki bakal mbisakake tuwuhing sektor logistik Bahrain sing bakal menehi kontribusi kanggo diversifikasi ekonomi Kerajaan luwih lanjut. PDB non-minyak Bahrain ing taun-taun tuwuh 7.8% ing Q2 ing taun 2021.

Biaya operasional ing sektor logistik 45% luwih murah ing Bahrain dibandhingake karo pasar tanggane, kaya laporan KPMG 2019 "Cost of Doing Business in Logistics". Iki ndadekake Bahrain minangka tujuan sing apik kanggo bisnis global lan regional sing makarya ing sektor kasebut.

Babagan Menteri Perhubungan lan Telekomunikasi (MTT)

Menteri Perhubungan lan Telekomunikasi (MTT) Bahrain minangka badan pamrentah sing tanggung jawab kanggo pangembangan lan peraturan infrastruktur transportasi lan telekomunikasi Kerajaan lan sistem.

Kanthi tujuan utama kanggo ningkatake kualitas urip lan nggampangake obahe wong lan barang lumantar transportasi darat, segara, lan udara selaras karo Wawasan Ekonomi 2030, MTT ditugasake ngembangake industri transportasi lan telekomunikasi sing efisien lan berkelanjutan kanggo nyengkuyung Kerajaan Inggris. tuwuh ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar