SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers! Warta Fashion Warta Breaking Sri Lanka Warta Breaking Taiwan

Mode Dunia: Peran Taiwan lan Sri Lanka ing budaya global

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tanggal 6 Oktober, Taipei Fashion Week resmi ngluncurake "Fashion of Our Time," pameran sing nggawa para penonton liwat setengah abad kenangan mode Taiwan liwat adegan-adegan nyata lan crita foto.

Print Friendly, PDF & Email

Minggu Fashion Taipeh uga bakal nampilake karya asli dening para desainer Taiwan sing kondhang, sing nuduhake kepiye era pengaruh ing industri fashion domestik lan kepiye fashion sing diwujudake ing Taiwan sajrone jaman kasebut. Disponsori dening Menteri Budaya, pameran Fashion of Our Time wiwit taun 1950-an, yaiku jaman keemasan industri tekstil Taiwan, nganti jaman modern.

Liwat reproduksi adegan bersejarah, tampilan mode, lan kolom deskriptif, pamirso bakal luwih ngerti sejarah industri fashion Taiwan, uga konteks budaya lan estetis.


"Desainer busana saka macem-macem generasi, sajrone ngadhepi tantangan sajrone pirang-pirang kaping, lan intensitas persaingan pasar internasional sing saya gedhe, mesthi tetep semangat kanggo mode," ujare Florence Lu, Kurator Sejarah Fashion Taiwan. 

Kurasi tema Fashion of Our Time ngajak para pameran kanggo lelungan liwat papan lan wektu kanggo bali menyang era fashion Taiwanese sadurunge. Saka industri tekstil sudhut ing taun 1950-an nganti saiki transformasi digital ing media mode, pameran iki nuduhake kepiye desainer lan merek lokal lan terus nggunakake mode kanggo netepake peran Taiwan ing budaya global.

Uga diluncurake pameran Fashion of Our Time, Taipei Fashion Week uga nganakake acara Tahunan Desain Fashion Taiwan kaping 35 sing dianakake dening Biro Pengembangan Industri, Menteri Pengembangan Ekonomi tanggal 6 Oktober.

Saka meh 450 peserta saka 18 negara sing kalebu Eropa, Amerika, lan Asia, 12 wong anyar mode ditampilake ing acara pertunjukan dinamis acara kasebut.

Hadiah kaping pisanan yaiku Gajadeera lan Ruwanthi Pavithra saka Sri Lanka kanggo pakaryan "Kerajinan Busana / Tekstil lan Kerajinan Tradhisional". Hadiah nomer loro diwenehake marang Yeh, karyane Yu-Hsien “Mirage” lan Chen, Ching-Lin “Endi kembang kabeh.” Minggu Fashion Taipei diwiwiti wiwit dina Minggu, tanggal 17 Oktober. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar