SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers! Cruising Rilis pers

Pelayaran Viking: Apa sing anyar?

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Viking dina iki ngumumake kapal segara paling anyar, Viking Saturn®, bakal gabung karo armada pemenang penghargaan perusahaan ing awal 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Viking dina iki ngumumake kapal segara paling anyar, Viking Saturn®, bakal gabung karo armada pemenang penghargaan perusahaan ing wiwitan taun 2023. Kapal adhine tamu 930 bakal nglampahi musim prawane kanthi lelayaran telung rute anyar ing negara-negara Skandinavia lan Nordik, kalebu rong lelungan 15 dina, Iconic Islandia, Greenland & Kanada, lan  Penjelajah Arktik Islandia & Norwegia, lan dina 29 dina Greenland, Islandia, Norwegia & Beyond travelSaliyane telung itineraries anyar, Viking uga ngumumake dina iki manawa perusahaan kasebut bakal nggawa bali 8 dina sing populer Kaendahan Alamiah Islandia itinerary diwiwiti wulan Agustus 2023.

"Ewonan tamu sing padha layar Sugeng Rawuh pelayaran ing Islandia musim panas pungkasan iki seneng banget ngrasakake rating level, "ujare Torstein Hagen, Ketua Viking. "Itineraries anyar iki cocog kanggo lelungan penasaran lan rute tilase panjelajah Viking wiwitan menyang Islandia lan tujuan Atlantik Lor liyane sing dikenal kanthi kaendahan alam. Kita ngarep-arep sambutan Viking Saturnus menyang armada lan menehi tamu luwih akeh cara kanggo njelajah bagean unik ing jagad iki kanthi nyenengake. "

Anyar lan Bali 2023 Itineraries Nordik:

  • Ikon Islandia, Greenland & Kanada (NEW) - itinerary 15 dina iki kalebu Islandia, Greenland lan provinsi Kanada Newfoundland lan Nova Scotia. Mlaku ing antarane Kutha New York lan Reykjavik, para tamu bakal ngujo lanskap vulkanik ing Pulo Westman, seneng urip kanthi santai ing Djúpivogur, lan mlaku-mlaku ing dalan ing kutha-kutha sing apik kaya Seydisfjördur lan Akureyri.
  • Islandia & Penjelajah Arktik Norwegia (NEW) - Ing perjalanan 15 dina iki, para tamu bakal nemokake urip ing sisih Lor adoh sajrone lelungan nyabrang ing Lingkaran Arktik lan ing sadawane pantai Norwegia lan Islandia. Sawise seneng nginep sewengi Viking SaturnusPelabuhan omah ing Bergen, tututi jejak Viking nalika ngunjungi Cape North sing adoh saka Honningvåg lan njelajah Longyearbyen, sing dadi bruwang kutub luwih akeh tinimbang wong.
  • Greenland, Islandia, Norwegia & Beyond (NEW) - Tamu uga bisa milih nggabungake rong itineraries anyar kasebut kanggo lelungan epik sajrone 29 dina. Mangkat saka kutha Bergen ing Liga Hanseatic, tamu bakal nglacak dalan Viking liwat negara-negara Skandinavia Norwegia, Islandia, lan Greenland sadurunge menyang Kanada lan rampung ing New York.
  • Kaendahan Alamiah Islandia- Bali ing taun 2023, lelungan muter 8-dina sing populer saka Reykjavik iki njelajah pesisir megah Islandia. Sailing ing Viking Star®, para tamu bakal nemoni kaendahan alam sing ora ana tandhingane, nyakseni air terjun sing kasedhiyan lan lanskap fjord sing murni. Tindakake langkah saka panjelajah sing kuwat banget Leif Eriksson, sinaoni satwa lokal lan lebokake alam sampeyan.

Kapal segara Viking duwe tonase reged 47,800 ton, kanthi 465 ruangan sing bisa dadi tamu 930. Armada segara sing menang penghargaan Viking kalebu Viking Star®Viking Sea®,Viking Sky®,Viking Orion®, Viking Jupiter®lan Viking Venus®. Viking Mars®lanViking Neptune®bakal melu armada ing taun 2022; Viking Saturnus bakal gabung ing wiwitan taun 2023. Diklasifikasikake dening Cruise Critic minangka "kapal cilik", armada segara Viking nduweni desain Skandinavia modern kanthi sentuhan elegan, papan sing intim lan perhatian kanthi rinci. Sorotan kalebu:

  • Kabeh Veranda Staterooms: Tamu bisa milih saka limang kategori ruangan, wiwit saka 270 kaki persegi Veranda Staterooms, kabeh nganggo veranda pribadi, pemandangan tujuan lan fasilitas premium sing nyakup kasur ukuran raja kanthi seprei mewah, lemari proporsi proporsi, layar datar interaktif sing gedhe LCD TV kanthi film sing on-demand, Wi-Fi gratis lan jedhing pemenang penghargaan kanthi shower gedhe, Freyja premium® produk bath lan jubin digawe panas.
  • Suite Explorer: Kapal kasebut nduwe 14 Suite Explorer, yaiku suite rong kamar wiwit 757 nganti 1,163 kaki persegi. Kanthi pemandangan sing jembar saka veranda pribadi, uga fasilitas lan fasilitas sing paling akeh ing kategori apa wae, Explorer Suites nawakake papan suci utama kanggo tamu.
  • Rong Pilihan Kolam: Saliyane Kolam Utama kanthi atap sing bisa ditarik nalika nglangi musim apa wae, kapal kasebut nduwe Infinity Pool sing didhukung kaca sing paling apik ing sisih mburi burine, saengga para tamu bisa nglangi ngubengi tujuane.
  • Spa LivNordic: Selaras karo warisan Nordik Viking, Spa sing ana ing kapal dirancang kanthi filsafat kesehatan holistik Skandinavia - saka tradhisi sauna sing umure pirang-pirang abad nganti Snow Grotto, ing endi kepingan salju mudhun alon-alon saka langit-langit kanthi hawa sing adhem. 
  • Lounge Eksplorasi lan Mamsen: Nuduhake koktail karo kanca-kanca. Entuk sarapan Norwegia lan buku sejarah bahari. Lounge Explorers 'Lounge lan gourmet Mamsen minangka papan sing dipikirake ing gandhewa kapal lan dirancang kanggo makili semangat Skandinavia kanggo istirahat lengkap lan gumun karo pemandangan sing nyapu liwat windows kaping pindho.
  • Wintergarden: Tamu sing golek katenangan bakal ditemokake ing Wintergarden. Ing papan sing apik iki ing sangisore kanopi kayu trisalis Skandinavia, para tamu bisa nyenengi layanan teh sore.
  • Pilihan mangan: Kapal Viking nawakake wolung opsi panedhaan, kabeh ora dikenani biaya utawa biaya tambahan — saka restoran enak ing Restaurant, sing nyedhiyakake telung panganan lengkap lan macem-macem pilihan kuliner, lan World Café, sing nampilake tarif internasional lan spesialisasi daerah kalebu sushi lan bar kadhemen laut — kanggo pengalaman bersantap alternatif sing intim ing Meja Chef, sing nawakake menu rasa multi-kursus kanthi pasangan anggur, lan Manfredi, sing nyedhiyakake pasta lan favorit Italia sing anyar. Pool Grill duwe spesialisasi ing burger gourmet, nalika teh lan skon sore kasedhiya ing Wintergarden. Mamsen nyedhiyakake layanan gaya ala Norwegia, lan layanan kamar 24-jam gratis supaya kabeh tamu bisa nikmati macem-macem teken sajroning nyaman ing stateroom. Salajengipun, kanthi macem-macem pilihan kanggo papan njobo nalika nedha, kapal laut Viking nawakake paling akeh al fresco mangan ing segara. Kajaba iku, Meja Pawon duwe spesialisasi masakan daerah saka pasar nganti meja.
  • Pengayaan Budaya: Pengalaman Viking saka kapal menyang pantai dirancang kanggo akses lan pengayaan budaya sing tiada tandingan. Sejarawan Penduduk Viking nyedhiyakake pendhidhikan sejarah lan budaya tingkat dhuwur sing spesifik kanggo lelungan kasebut, menehi wawasan sing penting banget babagan sejarah tujuan sing dituju. Dosen Tamu sing ahli ing bidhang menehi cahya babagan seni, arsitektur, musik, geopolitik, alam, lan liya-liyane sing dituju. Pagelaran Tujuan minangka seni pertunjukan budaya sing paling apik ing wilayah kasebut - bisa uga opera Italia utawa fado Portugis. Musisi Klasik Pendhudhuk — pianis, gitaris, pemain biola lan pemain piano - nindakake komposisi klasik ing saindenging kapal. Lan Kelas Kuliner ing Meja Dapur, sekolah masak ing Viking, fokus ing masakan daerah.
  • Inspirasi Nordik: Malah rincian paling cilik entuk inspirasi saka semangat eksplorasi Viking asli, sing nggambarake tradhisi Nordik. Biji-bijian kayu sing entheng, tutul slate lan jati, watu gamping Swedia lan juniper wangi katon ing papan umum lan Spa. Desain Vink Bar sing dibangun Clinker nggambarake gaya konstruksi Viking Longships asli. Pusat Warisan Viking nyedhiyakake sejarah lan konteks saka Zaman Viking. Lan karakter-karakter saka Mitos Norse kanthi subtis dilebokake ing desain kasebut, menehi inspirasi kanggo para tamu sing kepengin ngerti babagan warisan Nordik Viking.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar