24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Kuliner budaya Hiburan Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Warta Breaking Singapura Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News

10 kutha paling apik kanggo hiburan wengi siswa ing jagad iki

10 kutha paling apik kanggo hiburan wengi siswa ing jagad iki
10 kutha paling apik kanggo hiburan wengi siswa ing jagad iki.
ditulis dening Harry Johnson

Siswa ing wayah wengi kalebu bagean saka pengalaman universitas, wiwit minggu kapisan dadi luwih seger nganti pukulan ujian. Ora kaget yen urip ing wayah wengi minangka faktor penting nalika mutusake sinau ing endi. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Montreal dadi kutha global sing paling apik kanggo para siswa amarga biaya urip sing cukup, pilihan kanggo urip wengi lan inklusifitas.
  • Pemandangan wengi ing Tokyo duwe macem-macem pilihan kanggo siswa kanthi total klub wengi 1,068. 
  • New York City meh setengah saka jumlah klub tinimbang loro sing paling dhuwur, nanging paling akeh bar LGBTQ + global.

Nalika jam mateni lan lampu mati, sawetara kutha sing paling apik ing jagad iki urip maneh. Ahli wisata wis nganalisa kutha lan kutha ing saindenging negara kanggo nemtokake lokasi sing paling apik ing wayah wengi siswa adhedhasar keseimbangan antara getaran apik lan rega ngombe anggaran.

10 Kutha Terbaik Kanggo Siswa

Ngarep kanggo luwih saka 200,000 siswa lan 35,000 siswa internasional, Montreal ing ndhuwur dadi kutha global sing paling apik kanggo para siswa amarga regane cukup, pilihan kanggo Nightlife lan inclusivity. 

UrutanCityNegaraKabèh Skor
1MontrealCanada6.79
2LondonInggris6.77
3Champaign, IllinoisAmerika Serikat6.69
4Ithaca, New YorkAmerika Serikat6.62
5Madison, WisconsinAmerika Serikat6.62
6Durham, North CarolinaAmerika Serikat6.55
7OxfordInggris6.26
8Pittsburgh, PennsylvaniaAmerika Serikat6.12
9TorontoCanada6.12
10Ann Arbor, MichiganAmerika Serikat6.09

London minangka kutha nomer loro nomer loro sing paling apik ing urip para siswa 

Siswa ing wayah wengi kalebu bagean saka pengalaman universitas, wiwit minggu kapisan dadi luwih seger nganti pukulan ujian. Ora kaget Nightlife minangka faktor penting nalika mutusake sinau ing endi. 

Umume, siswa kepengin nggawe keseimbangan antara getaran apik, rega ngombe anggaran, lan duwe sawetara opsi. 

10 Kutha Top Kanggo Siswa Pesta:

UrutanCityNegaraJumlah Klub WengiRata-rata Biaya Bir (500ml)Biaya Rata-rata Koktail
1TokyoJapan1,068$ 4.35 / £ 3.19$ 14.99 / £ 11.00
2LondonInggris1,053$ 6.81 / £ 5.00$ 16.35 / £ 12.00
3Kutha New York, New YorkAmerika Serikat593$ 7.64 / £ 5.61$ 19.08 / £ 14.00
4ParisFrance407$ 7.55 / £ 5.54$ 14.99 / £ 11.00
5ChicagoAmerika Serikat348$ 5.38 / £ 3.95$ 14.99 / £ 11.00
6Los Angeles, CaliforniaAmerika Serikat249$ 6.85 / £ 5.03$ 14.99 / £ 11.00
7EdinburghInggris186$ 7.39 / £ 4.25$ 12.26 / £ 9.00
8TorontoCanada172$ 5.46 / £ 4.01$ 10.90 / £ 8.00
9Austin, TexasAmerika Serikat172$ 4.89 / £ 3.59$ 10.90 / £ 8.00
10Seattle, WashingtonAmerika Serikat156$ 4.48 / £ 3.29$ 14.99 / £ 11.00
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar