24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kuliner budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Jinis Gratis lan Tur Kutha

Jinis Gratis lan Tur Kutha
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ngenteni. Apa sampeyan kudu maca jinis Free ing Tur Kutha? Apa ora bener gramatikal? Pancen bakal, nanging pancen salah yen tur sing arep dijelajah. Kita pengin ngunjungi Seks lan kutha.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sapa sing ora ngelingi apartemen Carrie kanthi lemari sing mewah?
  2. Utawa toko sepatu Manolo Blahniks sing mripate luwih saka sepisan nalika mlaku-mlaku lan ngomong. Elingi garis sing misuwur, "Halo, kekasih" nalika dheweke ora ngomong babagan pria?
  3. Banjur ana Distrik Meatpacking ing ngendi Samantha dadi tiff karo 3 transvestit.

Kanggo penggemar keras acara TV "Seks lan Kutha", ana akeh kenangan ing sekitar New York City ing crita kasebut kedadeyan karo karakter utama Carrie, Samantha, Miranda, lan Charlotte. Saka papan sing disenengi kanggo golek panganan lan persekutuan, menyang dalan mlaku favorit Charlotte ing Reservoir Jacqueline Kennedy Onassis, menyang bar Steve sing dijenengi asu, menyang papan sing akeh ditemokake kanggo ngombe, NYC minangka Sex and the City hotbed, ora ana sing dituju.

Mesthi, sampeyan bisa mbayar wisata Seks lan Kutha - kanthi bis kayata, nanging kenapa ora njelajah wektu sampeyan dhewe karo kanca sing paling apik ing tur mandhiri gratis?

Ing ngisor iki sawetara papan sing misuwur sing ditampilake ing acara TV sing sampeyan pengin mandhegani ngombe, ngombe, utawa ndeleng-ndeleng.

Manolo Blahnik ing31 W 54th Street

Carrie ngliwati toko sepatu Manolo Blahnik kanthi luwih saka siji acara sajrone serial acara TV. Siji adegan khusus yaiku nalika dheweke ngerti yen dheweke wis ngentekake $ 40,000 kanggo sepatu - dhuwit sing dibutuhake saiki kanggo tuku apartemen.

Loeb Boathouse

Eling nalika Carrie lan Pak Big tiba ing banyu ing restoran Central Park iki? Dheweke wis putus nanging mutusake arep mangan awan kanggo nggayuh. Sawise Miranda ngelingake dheweke yen dheweke luwih becik ora ngambung, nalika Pak Big nyandhang prekara kasebut, Carrie mundur maneh ing banyu lan nggawa dheweke.

Restoran Da Marino jam220 W 49th Street

Ngomong babagan Carrie lan Big lan restoran, kepiye babagan Da Marino nalika dheweke kumpul maneh lan nalika nedha bengi ing Restoran Italia sing nyenengake lan nyenengake, ing ngendi Carrie ngerti yen dheweke biasa amarga pemilike teka kanggo menehi salam. Dheweke banjur dadi serenaded dening Big nalika nembang "Nalika umur pitulas taun," lan Carrie meh ngidoni anggur.

Komik St. Markus ing11 Street

Oke, ayo adoh saka Carrie lan Big sedhela banjur bali menyang toko Komik St. Mark. Ing kana dheweke ketemu karo Wade - wong enom sing ora peduli ing jagad iki (sing isih urip karo wong tuwane) kaget banget dening Carrie sawise ibune mlaku nalika dheweke mariyuana lan dheweke nyalahake gulma ing Carrie. Dheweke melu lan njupuk suket kanggo dheweke menyang adegan lucu liyane ing apartemen Carrie nalika dheweke bareng karo Samantha, Charlotte, lan Miranda, lan sawise dicekel amarga ngrokok ing publik, Carrie kanthi sengaja ngumumake dina kasebut nalika dheweke dicekel amarga ngrokok doobie.

Bakery Magnolia ing 401 Bleecker Street

Iki bisa uga ora dadi pemandangan sing apik banget nalika Carrie lan Miranda nuduhake kue nalika lagi sesambetan, nanging roti iki dadi misuwur ing saindenging jagad amarga ana cemilan sing dituduhake. Lan maksudku sapa sing ora butuh alesan supaya mampir ing toko roti?

Dada Kesenengan jam 156 lan Avenue 7 S

Sing nggawa kita ngrawat sing entuk Charlotte saengga intervensi kudu dipentasake ing episode nalika alat vibrator Kelinci, sing wis dituku ing toko cilik sing seksi iki, disita dadi bisa bali menyang urip saben dinane normal lan nemokake alesan kanggo ninggalake apartemen dheweke maneh.

Taman Pasar Jefferson antawisipun 6 Avenue lan W Street 10

Pindhah menyang perkara sing luwih luhur, kepiye taman komunitas sing apik iki ing ngendi Miranda lan Steve mutusake arep omah-omah? Dheweke tekad golek papan sing "ora enak", lan nuli nindakake nalika tas toko mung ana ing ngarep gerbang kebon. Tandha manawa kita bakal ujar manawa iki papane.

Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis lan Sarah Jessica Parker (Foto dening Bill Davila / FilmMagic)

Hotel Plaza ing 5th Avenue lan 59th Street

Pancen, lelungan menyang NYC kudu kalebu paling ora ing lobi ing The Plaza Hotel, apa ora? Ya, uga ana adegan ing kene, nalika Carrie ngomong karo Big sawise pesta pertunangan karo Natasha - sing dheweke ngarani tongkat kasebut tanpa jiwa. Ing adegan iki, dheweke nggawe potongan film "Cara Kita Wayahe," nalika nyikat rambut Big karo driji lan ujar, "Prawan sampeyan apik banget, Hubble."

Lan ana akeh papan liyane sing bisa dijelajah - Samovar Rusia ing 256 W 52nd Avenue nalika Carrie kencan kaping pisanan karo "Rusia," dimainake dening Mikhail Barishnykov, lan Fountain Columbus Circle ing 59th Street lan 8th Avenue ing ngendi Carrie ngeculake Atine Aidan kaping pindho lan apik banget.

Banjur ana Cabang Utama Perpustakaan Umum Kota New York ing 5th Avenue lan 42nd Street ing endi Carrie lan Big bakal omah-omah (tembung kunci mesthine kudu). Lan bangunan sing ditemokake Carrie lan Big ing apartemen NYC sing diimpi-impi (mesthine ana tembung kasebut) urip sawise pesta ing 1010 Fifth Avenue. Oh ora, enteni. Yaiku salah sawijining film sawise acara TV. Nanging dhaptar liyane ember tujuan sing bakal dikunjungi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar