SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Bangunan Empire State kanggo Fitur Vendor Pop-up kanggo Ngrayakake 90 Taun

ditulis dening editor

Pabrik pabrik kerajinan pemenang penghargaan saka lingkungan Port Morris ing Bronx bakal adol patang bir pilihan - American Pale Ale, World Gone Hazy IPA, Smile My Guy IPA, lan Das Bronx Oktoberfest - saka kreta Ulang taun 90 khusus ing Gedung Ke-86 Bangunan Empire State lantai.

Ing taun kaping 90, Empire State Building (ESB) kudu nggawe roti panggang nalika nggawa Oktoberfest menyang Observatorium Lantai 86 sing apik karo Bronx Brewery saben Kamis nganti Setu, 14-30 Oktober saka 5-9 sore kaping pisanan ing sejarah bangunan yen ombenan bakal disedhiyakake sajrone Pengalaman Pengamatan.

"Kita nerusake perayaan 90-an Bangunan Paling Terkenal ing Dunia musim gugur iki kanthi kemitraan karo Bronx Brewery favorit lokal," ujare Jean-Yves Ghazi, presiden Observatorium Bangunan State Empire. "Kanthi implementasine kualitas lingkungan njero ruangan sing utama ing industri, para tamu bisa nikmati pameran digital lan tactile sing anyar sing direnovasi, kanthi yakin sadurunge santai karo ngombe sore lan tampilan 360 derajat, terbuka sing paling apik ing New York. Kutha bisa nawakake. ”

Kekaisaran STATE Grill lan Bar dhewe Empire State nawakake cheesecakes bergaya NY $ 10 saliyane pamilihan bir kasebut. Bronx Brewery minangka vendor nomer loro ing program pop-up Observatorium bangunan sawise sukses ing wulan Agustus karo My Cookie Dealer.

"Kita bangga bisa gabung karo Empire State Building kanggo ngrayakake Oktoberfest ing tengah kutha New York," ujare Sean Valenti, juru bicara Bronx Brewery. "Pakaryan kita kalebu komunitas, kreativitas, lan inklusifitas, yaiku kabeh prekara sing dipikirake nalika mikir babagan Bangunan Negara Kekaisaran."

Tamu disaranake ngombe omben-omben ing Observatorium Lantai 86 sing apik lan menehi tag foto karo #PopUpTop supaya bisa ditampilake ing saluran sosial ESB. Pop-up saben wulan mbesuk ing Observatorium Bangunan State Empire bakal diumumake kanthi kapisah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar