SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News wong Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Tahap nyetel Gaya Saudi! 1000+ Pikiran Ahli kanggo nerusake Tren anyar kanggo Pariwisata Dunia

FII
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Investasi ing Kamanungsan, tumindak lan asil minangka bahan utama sing ditemtokake Menteri Pariwisata Arab Saudi kanggo jagad iki. Arab Saudi ngundang 1000+ pimpinan pariwisata paling padhang lan paling berpengaruh ing Inisiatif Investasi Masa Depan sing bakal teka ing KAICC ing Riyadh, 26-28 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  • Inisiatif Masa Depan Investasi adhedhasar ing Riyadh kanthi kantor ing wilayah liya.
  • 26-28 Oktober, 2021 minangka acara pengetan kaping 5 kanthi irah-irahan "Investasi Kamanungsan" ing papan kasebut yaiku Hotel Ritz-Carlton lan Pusat Konferensi Internasional King Abdulaziz (KAICC) ing Riyadh ing Arab Saudi
  • Menteri Pariwisata Arab Saudi ngundang 1000+ pimpinan pariwisata, kalebu menteri pariwisata ing saindenging jagad, kanggo nyetel tahap pemulihan, investasi lan tumindak pariwisata global.

Arab Saudi wis rampung, lan kaya sing dituduhake kaping pirang-pirang sajrone krisis COVID-19, Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan HE Ahmed Al-Khateeb saiki nambah wektu pariwisata ing diskusi kasebut. Dheweke ngundang 1000+ pimpinan pariwisata saka sektor publik lan swasta menyang acara FII sing bakal teka ing Riyadh.

Kanthi kabeh standar, FII malih dadi diskusi saka "Invest in Humanity" dadi trendetter sing kebak aksi kanggo lelungan global lan pamulihan pariwisata.

Tanggal 26 Mei 2021, Menteri Pariwisata Saudi sing padha menehi visi babagan pariwisata global, nalika dadi tuan rumah Konferensi Pemulihan Pariwisata dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO)

6 wulan mengko katon Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jenderal UNWTO nganggep FII ing Riyadh minangka kompetisi lan njaluk Kongres Pariwisata Dunia UNWTO ing Barcelona sing bertentangan karo tanggal sing ditemtokake FII ing Riyadh.

Thtaktik sing padha digunakake nalika UNWTO ngatur rapat penting ing wektu sing padha WTTC nduwe puncak global ing Mei ing Cancun, Meksiko.

UNWTO tumindak cilik

eTurboNews takon ing wulan April apa iki rampung supaya KTT WTTC gagal? Apa UNWTO arep saingan karo inisiatif Arab Saudi? Pratelan sing ora dingerteni bakal ujar: UNWTO tumindak kekancan.

Wakil lan menteri UNWTO sing diundang menyang Barcelona wis dikandhani eTurboNews dheweke bakal lunga menyang Arab Saudi.

Apa Inisiatif Investasi Masa Depan (FII)?

Inisiatif Investasi Mangsa (FII) minangka platform internasional kanggo debat sing dipimpin para ahli ing antarane pimpinan global, investor, lan inovator kanthi kekuwatan kanggo mbentuk masa depan investasi global. Fokus yaiku nggunakake investasi kanggo nyengkuyung kesempatan tuwuh, ngaktifake inovasi lan teknologi ngganggu, lan ngatasi tantangan global.

Institut FII fokus ing limang bidang:

  • Kacerdhasan gawéyan
  • Education
  • Healthcare
  • Robotics
  • Kelestarian.

    Kanthi ngarahake upaya lan sumber daya menyang bidang kasebut, FII percaya manawa bisa ngasilake pengaruh positif marang manungsa.

THINK, XCHANGE, tumindak

FII Institute dibangun ing telung pilar - THINK, XCHANGE, ACT - ing endi kita ngupayakake tujuan saka dhasar ESG sing kuwat. Pilar THINK nguatake pikiran sing paling padhang ing jagad kanggo ngenali dalan sing paling apik ing mangsa ngarep.

Pilar XCHANGE nggawe platform ing ngendi para ahli, inovator, pimpinan, lan investor gabung kanggo nuduhake ilmu lan kolaborasi menyang pangowahan. Pungkasane, pilar ACT nggoleki lan investasi teknologi inovatif sing njanjeni solusi global nyata sing relevan.

Pembeda liyane ing Institut FII yaiku negesake prinsip ESG sing padha lan adil, minangka cara kanggo keberlanjutan global lan masa depan sing luwih cerah. Kita duwe tujuan kanggo nambah kesadharan babagan lan ningkatake implementasine standar ESG lan janji kanggo ngatur kegiatan lingkungan, sosial, lan pamrentah kanthi tanggung jawab kanggo netepi prinsip kasebut.

Pembeda kunci FII Institute kanthi inisiatif liyane sing padha. FII ngupayakake upaya sing didhukung riset ngluwihi ruang lingkup sing khas kanthi tumindak liwat investasi ing solusi nyata-nyata sing bakal diadhepi.

FII misuwur kanthi sregep nalika njaluk komunitas global supaya tumindak, nggawe platform sing diciptakake ide, banjur ngamanake investasi supaya kasunyatane.

Ringkesan, misi Institut FII yaiku ngatur lan ngaktifake ide kanggo ngatasi tantangan sing paling penting ing jagad liwat teknologi canggih lan berkelanjutan.

Acara Investasi kanggo Kemanusiaan sing bakal teka mesthi ana rong sesi pariwisata tartamtu sing didaftar:

  • Kertu pos saka mbesuk, investasi pariwisata berkelanjutan.
  • Plancongan bisnis lan plancongan kanggo jagad sustainable.
  • Ing nambah 1000+ pimpinan turisme ing diskusi FII, industri plancongan duwe kesempatan jaringan lan ruang mburi kanggo para pimpinan bisa kumpul kaya ora ana acara liyane wiwit pandemi kasebut.

    Dewan Wali kanggo FII:

    speaker

    HE Yasir Al-Rumayyan

    Gubernur PIF, Ketua Saudi Aramco Arab Saudispeaker

    HRH Putri Reema Bint Bandar

    Duta Besar KSA ing AS Saudi Arabiaspeaker

    Senator Senator Matteo Renzi

    Senator Italia kanggo Florence lan mantan Perdana Menteri Italiaspeaker

    HE Mohamed Al Abbar

    Pendhiri & Direktur EMAAR duwe Uni Emirat Arabspeaker

    Dr. Peter H. Diamandis

    Pendhiri X-Prize Foundation & Singularity University USAspeaker

    Profesor Tony Chan

    Presiden Universitas Sains lan Teknologi King Abdullah (KAUST)

    USAspeaker

    ProfesorAdah Almutairi

    Profesor Kimia Farmasi, Universitas California (UCSD) Arab Saudispeaker

    Print Friendly, PDF & Email

    About penulis

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
    Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

    Ninggalake Komentar