Australia Breaking News Klik ing kene yen iki siaran pers! Industri Hospitality Hotel & Resor Resorts

Club Wyndham Flynns Beach Resort ukurane dobel

Press Release
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pantai Wyndham Flynns Beach siyap nggawa luwih akeh wisatawan menyang wilayah Port Macquarie. Port Macquarie minangka kutha pesisir ing wilayah pamrentah lokal ing Port Macquarie-Hastings. Dununge ana ing Pesisir Lor Lor New South Wales, Australia, udakara 390 km sisih lor Sydney, lan 570 km sisih kidul Brisbane, Australia.

Print Friendly, PDF & Email

Pangembangan Club Wyndham Flynns Beach nambah 53 villa siji nganti papat kamar tidur, kanthi 20 ditunjuk dadi Deluxe, 25 dadi Grand, lan wolung dadi Presiden. Vila Presiden papat kamar tidur, khususe, dirancang minangka produk sing ora ana tandhingane ing wilayah kasebut, kanthi papat kamar turu sing wiyar, papat kamar mandi, pawon lengkap, fasilitas umbah-umbah, dek lantai dhasar pribadi kanthi spa ruangan, lan balkon ndhuwur gedhe , lan perlengkapan lan finish sing unggul.

Sajrone meh rong taun, pangembangan $ 25 yuta kasebut nyedhiyakake lapangan kerja kanggo 220 pedagang lan profesional lan ngembangake akomodasi resor dadi 113 apartemen lan vila. Proyek kasebut uga nyiptakake cafe anyar, area game, kolam renang bocah, paviliun umum lan parkir mobil, uga gym sing disegarkan lan resepsi sing direnovasi.

"Sadurunge pangembangan iki lan pandemi COVID-19, resor kasebut kanthi rata-rata tingkat hunian luwih saka 90 persen lan nyumbang kira-kira $ 20 yuta saben taun kanggo ekonomi lokal kanthi langsung utawa ora langsung liwat belanja tamu - sawetara sing saiki dikarepake tambah, "ujare Barry Robinson, Presiden lan Direktur Managing, Operasi Internasional Tujuan Wyndham.

"Kanthi nambah akomodasi premium iki, nggawe fasilitas resort anyar lan ningkatake sing wis ana, kita yakin bakal entuk luwih akeh permintaan kanggo resor, lan kanthi mangkono, ningkatake kaendahan Port Macquarie, sing bakal menehi dorongan kanggo pasca COVID ing wilayah kasebut. -19 pulih. "

Proyek kasebut diwiwiti wulan Mei 2019, nanging pangembang, Wyndham Destinasi Asia Pasifik, mutusake terus maju sajrone pandemi COVID-19 kanthi ngarep-arep wilayah kasebut bakal pulih maneh.

"Pangembangan luwih saka $ 25 yuta iki nuduhake kapercayan sing dituju karo Tujuan Wyndham ing Port Macquarie Hastings minangka tujuan pariwisata utama ing New South Wales," ujare Walikota Peta Pinson.

"Proyek kasebut nyedhiyakake stimulus ekonomi sing disambut dening komunitas kita, akeh lapangan kerja lan daya tarik anyar kanggo para pengunjung. Iki minangka tambahan sing apik kanggo wilayah kita, magepokan karo pirang-pirang proyek jutaan dolar sing wilayah kita deleng saiki. ”

Pantai Wyndham Flynns Beach dununge ana ing Pesisir Lor Lor New South Wales, mung mabur siji jam utawa drive patang jam saka Sydney. Menehi macem-macem fasilitas, inisiatif sing ramah kulawarga lan nyewa macem-macem peralatan ruangan lan game.

Club Wyndham South Pacific dikelola dening Tujuan Wyndham Asia Pasifik, bagean 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar