SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahrain Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Kuwait Breaking News Warta Mewah News Oman Breaking News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UAE

13.3 yuta wong Eropa teka kanggo drive pariwisata Teluk

13.3 yuta wong Eropa teka kanggo drive pariwisata Teluk
13.3 yuta wong Eropa teka kanggo drive pariwisata Teluk.
ditulis dening Harry Johnson

Negara ing GCC kalebu Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Qatar, Oman, Kuwait lan Bahrain lan kabeh nawakake macem-macem pilihan penerbangan lan macem-macem produk pariwisata, sing disenengi para wisatawan Eropa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong Eropa bakal dadi driver utama pemulihan pariwisata ing wilayah GCC saka COVID-19.
  • Ing taun 2019, pra-pandemi teka saka Eropa menyang negara-negara GCC tekan 11.8 yuta turis.
  • Kedatangan pasca pandemi diprediksi bakal pulih dadi 13.3 yuta turis ing taun 2024, tingkat pertumbuhan taunan senyawa (CAGR) 17.5%.

Pelancong Eropa bakal dadi pasar sumber utama ing wilayah Teluk, utamane Dewan Kerja Sama Teluk (GCC) negara, sing bakal mbantu pemulihan industri turis pandemi. Negara ing GCC kalebu Uni Emirat Arab, Saudi Arabia, Qatar, Oman, Kuwait lan Bahrain lan kabeh nawakake macem-macem pilihan penerbangan lan macem-macem produk pariwisata, sing disenengi para wisatawan Eropa.

Data industri paling anyar nerangake manawa ing taun 2019 pra-pandemi teka saka Eropa menyang negara-negara GCC tekan 11.8 yuta turis. Ing taun 2020, pendatang ambruk dadi 3.9 yuta amarga pandemi, penurunan 67% taun-taun (YOY), nanging, pasca pandemi diprakirake bakal pulih dadi 13.3 yuta turis ing taun 2024, tingkat pertumbuhan taunan senyawa (CAGR ) saka 17.5%.

Amarga tuwuh akeh pangarep-arep saka para wisatawan Eropa sing teka GCC negara sajrone telung taun mbesuk, dheweke bakal dadi pemacu utama pemulihan pariwisata ing COVID-19. Salah sawijining negara sing penting banget kanggo wilayah kasebut yaiku Inggris amarga ramalan industri paling anyar nuduhake manawa tekan Inggris ing negara-negara GCC bakal tekan 3 yuta ing taun 2024 dadi CAGR 21.7%.

UK lelungan wis mesthi kepincut GCC negara nalika nawakake proposal pariwisata sing beda kanggo srengenge musim panas lan musim salju, kanthi pantai sing apik banget, kutha-kutha sing akeh lan kegiyatan petualangan. Kemewahan lan status Dubai karo hotel mewah lan pengalaman mewah sing ditawakake uga disenengi para wisatawan Inggris.

Negara-negara ing saindenging GCC duwe akeh daya tarik kanggo wong Eropa, kanthi campuran kegiatan wiwit liburan pantai tradisional nganti pengalaman budaya sing diwenehake dening tradhisi lan sejarah daerah kasebut. Iki bakal mbantu entuk popularitas luwih cepet tinimbang tujuan sing mung nawakake pengalaman istirahat kutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar